Tudományos pólót a zseniknek!

Vannak azok a személyek, akik bármibe fognak, sikerre viszik. Nincs ez másként a tudományos ágazatban dolgozókkal sem. Valószínűleg kevés csillagászt és kémikust ismerünk, ám számukra aztán biztosan nem könnyen találunk megfelelő meglepetést.


Jó megoldást nyújtanak a tudományos pólók, amik nemcsak humorosak, de egyediek is egyben. De vajon milyen lehetőségeink vannak a vásárlás terén? Cikkünkben részletesen bemutatjuk a zsenikre szabott felsők kínálatát!


Tudományok világa


A tudomány a minket körülvevő világ megismerésére szolgáló rendszerezett tudás. A tudományterületek között megkülönböztetjük a természet-, a bölcsészet-, a társadalomtudományokat, illetve ezek egyes alkalmazott területeit.


Ne feledkezzünk meg továbbá ezek különböző ágazatairól sem, ahova többek között a csillagászat is tartozik. Az űrt kedvelők számára azonban nem könnyű tökéletes ajándékot találni, hiszen az ő agyuk eléggé egy témára korlátozódik le. Az életüket a tudománynak szentelik, így most bemutatunk pár lehetőséget, hogy mit szerezhet be a számukra születésnapra vagy egyéb ünnepnapra.


Tudományos pólók kínálata


Valószínűleg nem minden nap lesz szükségünk különleges felsőkre a zseni rokonunk vagy barátunk számára, de előfordulhat, hogy sürgősen kell számára valami meglepetés. A Pamutlabor Pólónyomda tudományos pólói között számos kivételes modellt találhat. Legyen szó csillagképekről, távcsövekről vagy akár űrhajókról, a webáruházban szinte bármilyen mintával nyomtatott pólót találhat. Jelenleg az alábbiak közül válogathat:


  • Astronaut to do list: Ez a végtelenül humoros felső két dolgot sorol fel, amiknek mindenképpen ott kell lenniük egy asztronauta tennivalói között.
  • I don’t believe in humans: A földönkívülieket kedvelők számára jó választás lehet ez a szintén nagyon vidám kiadású modell, ami egy ufót és egy embert ábrázol, ahogy együtt fagylaltoznak.
  • It was the aliens: A ruhaneműn az “I’m not saying it was the aliens but it was the aliens” felirat olvasható, amit egy tupírozott hajú férfival és pár űrhajóval egészítettek ki.
  • Cute planets: A nevéből is adódik, hogy az alábbi felső több aranyos bolygót mutat be, amelyek mindegyikének szeme és mosolygós szája van.
  • Once you go black: A fekete lyukas változat pedig a fizikusoknak szolgálhat remek meglepetésül, amennyiben szeretik a tréfás megoldásokat.

Az öltözékek mindegyikét nyolcféle méretben és 24 színben rendelheti meg. Emellett jó néhány fazon közül is válogathat, legyen szó rövid ujjúról vagy éppen testhezálló típusról. A legnépszerűbb pólók garantáltan a rokon vagy barát kedvencévé válnak majd, köszönhetően a puha és komfortos anyagnak. A stílusos megjelenést kölcsönző ruházattal azonban laza viselet is elérhető, ha egy mérettel nagyobbat rendel meg, mint amire szükség van.


A felsők mindegyike 100% pamutból készül. A textíliát magas minőségű, digitális nyomtatással készítik el, így a minták hosszú ideig maradnak élénkek és kopásmentesek. A prémium anyagnak köszönhetően pedig nem nyúlnak és nem is mennek össze egykönnyen.

Irány a webshop!