Tudatos egészségformálás egy hévízi szállodában!

Van egy szálloda a Dunántúlon, amely nagymértékben elköteleződött a gyógyászat, az egészségmegőrzés, a betegségek időben való felismerése, megelőzése, és ha kialakult, akkor kezelése iránt. Egyedülálló módon megnyitotta nemrégiben Egészségközpontját, melybe nem csupán szállóvendégeit, hanem minden ambuláns látogatót is vár.


Egészségmegőrzés a központban


Hévíz és a hévízi-tó neve már sok éve egybeforrott a gyógyászattal, különösen a mozgásszervi panaszok enyhítése, és egyes bőr- és nőgyógyászati betegségek kezelésének területén. A Hotel Európa Fit****superior Egészségközpontja most ezt teljesíti ki azzal, hogy járóbeteg egészségügyi szolgáltatások egész sorát kínálja nem kizárólag vendégeinek, hanem bárkinek.


Az egészségünkért mi saját magunk tehetünk a legtöbbet, és ha van mód magánegészségügyi szolgáltatások igénybevételére, akkor Ön se habozzon, és időben végezze el azokat a vizsgálatokat vagy beavatkozásokat, amelyek már régóta a bakancslistán szerepelnek.


Az Európafitben Hévíz élvonalába tartozó, minőségi szolgáltatások hosszú sorát találhatjuk mind a szállodai ellátás, a wellness, a gasztronómiai területén, hogy csak néhányat említsünk. Ez egészült most ki az egészségmegőrzés magas szintre emelésével, amellyel nagyon sok ember testi és lelki állapotát sikerül majd jobbá tenni.


Széles körű szolgáltatások gyógyászati wellnesszel a központban


A festői szépségű Hévíz nemcsak csodaszép környezetével, hanem méltán híres gyógyvizével is tökéletes helyszín mind a kikapcsolódásra, mint a feltöltődére, gyógyulásra kívánók számára. A hotelben található, minden igényt kielégítő gyógyvizes élménymedencék, szaunák, gőz- és aromakabinok mellett egy teljesen felszerelt, nagyszerű szakembergárdával működő egészségközpont is az egészségüket megőrizni vagy gyógyulni vágyó látogatók rendelkezésére áll ezentúl.


A különbséget az általánosságban elérhető szakorvosi ellátással összehasonlítva rögtön fogjuk észlelni, amint belépünk a szállodába, ugyanis eltekinthetünk az órákig tartó várakozástól. Természetesen ennek előfeltétele, hogy csak előzetes bejelentkezés után érhetők el a szerteágazó szépészeti, rekreációs, bőrgyógyászati, fogászati kezelések.


Egynapos beavatkozások, kisebb műtétek is végezhetők itt


Emellett akupunktúrás szakorvos, sőt egynapos műtétek elvégzésére alkalmas műtő- és szakembergárda is rendelkezésre áll a szállodában. A sebészeti ellátásra is alkalmas steril műtő lehetővé teszi helyi érzéstelenítés vagy éber szedáció mellett a kívánt sebészeti műtétek elvégzését is.


Az orvoslást érintő területek közül kiemelkedő a szálloda nőgyógyászati szegmense, ugyanis számos ultrahang diagnosztika, HPV-szűrések és intimlézer beavatkozások érhetők el egy helyen, kiemelten az inkontinenciát és a nyaki, hasi és kismedencei területekhez kapcsolódó női szerveket célzó kezeléseket. Az egyes eljárások részleteit megtalálhatja az Európafit honlapján vagy érdeklődjön a szállodában!


Irány a webshop!