Te hogy boldogulsz egyetemistaként a feladataiddal?

A kívülállók sokszor csak annyit látnak, hogy az egyetemisták csak lazáznak, néha bejárnak órákra, maximum a vizsgaidőszak lehet számukra kimerítő.


Ezzel szemben a valóság teljesen más! Egyetemistának lenni minden, csak nem könnyű, hiszen rengetegfelé kell odafigyelni, miközben egy-egy dologban nagyon is el kell merülni. Sőt, akad olyan feladat is, amit a társakkal karöltve lehet csak megcsinálni, ami persze további szervezést igényel.


Nem csoda hát, ha néhány egyetemista a haját tépi, míg másokat a frász kerülget. Ha szeretnéd sikeresen és gördülékenyen venni az akadályokat, akkor mindenképpen olvass tovább!


Sokszor nem is a “Mit?”, hanem a “Hogyan?” a lényeg!


Amint azt majd megtapasztalod a munka világában is, ha az Zyntern.com frissdiplomás vagy diákmunkái közül kiválasztod a számodra legideálisabbat, sokszor a feladat sikeres elvégzése azon áll vagy bukik, hogy hogyan látsz neki.


Ha tervek nélkül, fejetlenül fogsz hozzá, hamar kontrollvesztetté válsz, és nagyon gyorsan azon kapod magad, hogy kicsúszott a kezeid közül az irányítás. Sőt, ha nem vagy elég up-do-date, akkor csak annyit érsz el, hogy még a legkönnyebb feladat elvégzését is megnehezíted a magad számára.


Éppen ezért már az egyetemi tanulmányok alatt érdemes kitapasztalni, hogy a modern technikát hogy tudod a magad oldalára állítani. Azaz jó, ha feltérképezed, milyen eszközök, adott esetben milyen alkalmazások lesznek majd azok, amik hatékonyabbá tehetik az egyetemi feladataid elvégzését.


Mutatjuk a legtutibb alkalmazásokat!


Akad néhány olyan alkalmazás, amely nagyban segítheti a tanulmányaidat, össze is szedtük azokat, amik a legtöbbet nyújthatják neked!


  • Projektfeladatok során a brainstormingoláshoz ideális lehet a Miro, a digitális whiteboard.
  • Online meetingek lebonyolításához választhatod a Butter nevű alkalmazást.
  • A sikeres projektmenedzsment érdekében jó, ha használsz külön erre kifejlesztett appokat, mint amilyen a Click.up, az Atlassian vagy a Monday.com is.
  • A Sci-hubon számtalan tudományos cikket, az Unipie-on digitális könyvtárat találsz, a DeepL fordító alkalmazással pedig máris olvashatod őket, ha nyelvi akadályok miatt nem birkózol meg az eredetivel.
  • A profi jegyzetekhez töltsd le a GoodNotes-ot vagy a Notability-t, a PDF-eket pedig a Liquid Text segíti majd szerkeszteni neked.
  • A hivatkozásaidat a Mybib, a Zotero vagy Mendeley appok segítik rendszerezni és tárolni.

Állítsd okoseszköziedet a te oldaladra!


Láthatod, mennyi segítség lapul a telefonodban, csak le kell tölteni őket, és máris használatba veheted, hogy minél professzionálisabb szinten tudd elvégezni az egyetemi tanulmányaidhoz kapcsolódó feladatokat!


Ha a telefonodat és a tabletedet, vagyis vele együtt a technológia vívmányait is be tudod megfelelőképpen vetni, akkor egészen biztosan sikeresebb leszel az egyetemi feladatok, vagy későbbiekben a munkád elvégzése során, mint azok, akik nem tudják megkönnyíteni a saját dolgukat!


Irány a webshop!