Tárgyi ajándékok helyett életre szóló élmények

Ahogy közelednek az ünnepek vagy egy-egy születésnap, egyre többen döntenek amellett, hogy személytelen tárgyi ajándékok helyett inkább élménnyel lepik meg szeretteiket. Ha egy igazán különleges meglepetéssel szeretnéd emlékezetessé tenni ismerősöd születésnapját, akkor tudunk adni pár szuper tippet!


A Meglepkék.hu kínálta extrém élmények életre szóló emlékek lehetnek a megajándékozott számára. A legtöbb ember egy-két év múltán nem is emlékszik arra, hogy a kapott tárgyak kitől származnak. Ehhez hozzátartozik az is, hogy sokan az ajándék beszerzését az utolsó pillanatra hagyják, így nem csoda, ha az nem sok jelentést, érzelmi töltetet kínál.


Túl a komfortzónán


Egy élmény viszont nemcsak emlékezetes, hanem a várakozás örömét is magában hordozza. Ha nem csupán az a cél, hogy kipipáld az ajándékozást, hanem valóban mosolyt akarsz csalni a hozzád közel álló arcára, akkor érdemes élményekben gondolkodnod.


Akár arra is ráveheted ismerősöd, hogy túllépjen a határain és olyan dolgot próbáljon ki, amihez eddig nem volt mersze, de titkon vágyik rá. A tandemugrás tipikusan olyan extrém dolog, melyre sokan nem maguk fizetnek be, hanem ajándékba kapják. Ha tudod, hogy anyukád, apukád, lányod, fiad, valamelyik barátod vagy testvéred már régóta kacérkodik a gondolattal, hogy kiugrik egy repülőgépből, akkor könnyen megadhatod neki a kezdőlökést egy tandemugrásra szóló utalvánnyal.


Környezetbarát ajándék


Egy egyszerű példával élve, ha egy vázát vagy más tárgyi ajándékot nyújtasz át az ünnepeltnek, akkor valószínűleg nem csupán a kezébe nyomod, hanem szépen becsomagolod a meglepetést. Tény, hogy így az ajándék tetszetősebb lesz, viszont felesleges szemetet termelsz. Kevesen vannak, akik igyekeznek a csomagolást környezetbarát módon leszedni és később újra felhasználni. Ha egy ajándékutalványt nyújtasz át, amely egy adott élményre szól, akkor sokkal környezetbarátabb módon jársz el.


Személyre szabott meglepetés


Ha olyan ajándékot szeretnél átnyújtani, ami valóban szívhez szóló, ahhoz tisztában kell lenned az ünnepelt érdeklődési körével. Az élmény csak abban az esetben okoz örömet, ha tényleg vágyik rá szeretted. Például, ha tériszonyos és megleped egy tandemugrással, akkor nem feltétlenül lesz őszinte a mosolya. Éppen ezért élményt adni némileg kockázatos lehet, főleg, ha olyannak adod, akit kevésbé ismersz.


Emiatt a hozzád közel állókat lepd meg, akikről pontosan tudod, hogy milyen érdeklődési körrel, hobbikkal rendelkeznek. A jól megválasztott élmény életre szóló emlék, amiért nagyon hálás lesz barátod vagy családtagod. A Meglepkék.hu kínálatában rengeteg különféle élmény közül válogathatsz nőknek, férfiaknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Irány a webshop!