Takaríts szabadon vezeték nélküli porszívóval!

Gyors és hatékony takarítás, tiszta padló mindenütt! A vezeték nélküli porszívók bámulatos segítséget jelentenek, ha okosan használjuk őket. Képesek megkönnyíteni és felgyorsítani a feladatainkat és nagyobb tisztaságot garantálnak, mint amit a korábbi módszerekkel és eszközökkel tudtunk biztosítani. Miért?

A VEZETÉK NÉLKÜLI PORSZÍVÓK TITKA

A vezeték nélküli porszívók nem egyszerű porszívók és éppen ezért sokkal jobbak, mint hagyományos társaik. A vezeték nélküli porszívó mindig kéznél van: hiszen egy fali dokkolón tartod, ez biztosítja az akkumulátor feltöltését is, s ezért áll folyamatos készenlétben ez az eszköz, vezeték és konnektor nélkül is. Az, hogy mindig kéznél van, azt is jelenti, hogy mostantól sokkal inkább ezért nyúlsz, amikor fel kellene söpörni valamit, ha fel kell törölni, mosni egy területet, s akkor is, ha egyébként a hagyományos porszívódat vennéd elő a szekrény mélyéről.

Emiatt az sem mindegy, hogy hogyan mutat a vezeték nélküli porszívód. Hiszen az, hogy mindig kéznél van, egyben azt is jelenti, hogy egyúttal mindig szem előtt van. Így nem árt, ha inkább gyönyörködni tudsz benne, minthogy utálattal figyelnéd. Ebből a szempontból (is) érdemes körbenézni a Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók között, hiszen ezek számos dizájn díjjal lettek kitüntetve.

MIÉRT JOBB, MINT A SEPRŰ?

A seprűhöz képest sokkal nagyobb hatékonyságot biztosít neked a vezeték nélküli porszívó. De nemcsak hatékonyságában tűnik ki a seprűhöz képest. Hiszen a vezeték nélküli porszívóval nem kell többé a kislapáthoz hajolgatnod, mert anélkül is gyönyörű tisztaság lesz az eredmény.

Azt gondolnád, hogy nehezebben hozzáférhető? Dehogy! Hiszen ott van mindig a kezed ügyében, csak le kell kapni a dokkolóról. Az gondolnád, hogy túlságosan hangos? Dehogy! Hiszen a hagyományos porszívóhoz képest elenyésző zajt kell elviselni a használata során.

Azt gondolnád, hogy sokkal nehezebb? Nos, attól függ! A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók mindössze 2 és fél kilogramm körüli súlyt nyomnak, akkor, amikor a legnagyobb alkatrészek mind rá vannak szerelve (tehát a legtöbb esetben ennél csak könnyebbek lehetnek!).

MIÉRT JOBB, MINT A HAGYOMÁNYOS PORSZÍVÓ?

A hagyományos porszívó nehéz, sok helyet foglal, hangos, ormótlan és gyakran okoz derékfájást is, ha hosszabban kell dolgozni vele, például egy nagytakarításkor. Valljuk be őszintén: nem szeretjük előbányászni, inkább nyúlunk a seprűhöz. Maximum heti egyszer vagyunk hajlandóan kikotorni a gardróbból és a nagytakarításkor használjuk. Igen ám, de ez azt is jelenti, hogy csak ritkán porszívózunk, s hogy hétvégére bizony szépen egyenletesen mindent belep - az egyébként még az egészségre is ártalmas - házi por.

Ehhez képest a vezeték nélküli porszívót szívesen használjuk, mert könnyen és gyorsan dolgozunk vele. Gyakran átfutunk a szobán, illetve a konyhán vagy az előszobán, ha már ott vagyunk és úgy hozta a helyzet. Hiszen az egész valóban csak pár könnyed mozdulat és kész. A végeredmény viszont: tisztább lakás, kevesebb takarítás, boldogabb és teljesebb élet!

Irány a webshop!