Szerezz örömet saját magadnak!

Az életmód-tanácsadók könyvei, a női magazinok, a különféle blogok és podcastek mind attól hangosak, hogy fogadjuk el önmagunkat, szeressük magunkat úgy, ahogy vagyunk. Sőt, arra is buzdítanak minket, hogy ne teljen el úgy nap, hogy nem szereztünk magunknak örömet. Legyen ez akár egy kellemes séta, egy mennyei fogás vacsorára vagy éppen egy eget rengető orgazmus.


Igen, jól olvastad, a szexuális örömök éppúgy fontosak, mint bármi más, és ezt egyedül pontosan ugyanúgy át tudod élni. Sőt, jó is, ha megteszed! Mai írásunkban azt is megmutatjuk, hogy miért!


Miért fontos az öröm?


Míg korábban hosszú évszázadokon keresztül tabusították, az ördögtől valónak tartották az önkielégítést, addig ma már nem csupán elfogadott, hanem egyenesen ajánlott tevékenységgé vált. Persze némi eszközhasználattal fűszerezve, amit a Vágyaim.hu nőknek szánt erotikus eszközeivel fogsz tudni megvalósítani.


A rendszeres örömszerzés jobb közérzetet, pihentetőbb alvást és nagyobb kiegyensúlyozottságot eredményez, így mindenképp érdemes megfontolni azt, hogy mikor és hogyan nyúlsz magadhoz.


Természetesen nem csupán az egészség szempontjából fontos önmagad rendszeres kényeztetése, hanem még abban is segít, hogy amikor a pároddal való együttlétre kerül a sor, intenzívebb és élvezetesebb legyen az élmény. Ha ugyanis megismered a saját testedet, ha rájössz, hogy mi a jó neki, hogy milyen eszközzel hol érj önmagadhoz, akkor sokkal teljesebb lesz a szexuális életed.


Miért épp a dildó?


Számtalan segédeszköz megtalálható a Vágyaim.hu webáruházban, így a dildók mellett a különféle vibrátorok, gésagolyók, csiklóizgatok, szexi ruhadarabok és szemérem-, valamint mellpumpák egész sorát bevetheted.


A dildót mégis azért kedvelik olyan sokan, mert annyira élethű, hogy szinte olyan érzetet kelt, mintha valódi pénisszel lenne dolgod.


Persze fontos, hogy a megfelelő méretet válaszd, ám óva intünk attól, hogy csak a hosszra gondolj a vásárlás során. A vastagság ugyanis éppen olyan mérvadó, így ha tökéletes örömre vágysz, szánj elég időt a választásra! A méreten túl érdemes végiggondolni az anyagválasztást is, hiszen könnyen lehet, hogy egy-egy anyagra allergiás reakciókat mutatsz majd, illetve lehet az is, hogy az acélt vagy az üveget túl ridegnek találod.


Továbbá fontos megemlíteni, hogy mindenképpen a dildó anyagának megfelelő síkosítóról is gondoskodj, hiszen enélkül nem lesz annyira élvezetes az önkielégítés.


Akár partnerrel is!


Ugye szükségtelen mondanunk, hogy a dildó nem csupán akkor kerülhet elő, amikor egymagad vagy? Bátran vessétek be a partnereddel is, hiszen alig van olyan párkapcsolat, ahol legalább egyszer ne merült volna fel az, hogy milyen fantasztikus lenne, ha a párodnak két hímtagja volna. Hát most lehet, ha gondoskodsz róla!


Adj teret a vágyaidnak, éld meg a testiségedet, és a lelked is jól fog járni vele!


Irány a webshop!