Stranger Things 4. évad – Szerinted mi lesz a folytatásban?

Ha te is rajongó vagy, már biztosan annyira tűkön ülsz a Stranger Things közelgő évada miatt, mint mi. Mit lehet tudni róla? Mint minden király sorozat és film folytatása esetében, itt is nagyon sok a spekuláció, az elhíresült fanteória, a szemeket kikerekítő pletykák.


Na de vajon van-e olyan mende-monda, amely tényleges, valós kiszivárogtatott igazság? Mindenki kedvenc Netflix-sorozata sok újdonságot fog tartogatni, meglepetéseket, váratlan fordulatokat! Lássuk, mit tudunk!


A Duffer tesók beharangozása


A Stranger Things premierjével kapcsolatban a két készítő, Matt és Ross Duffer is megszólalt. A közelgő folytatásról azt árulták el, hogy Hopper bizony vissza fog térni, ám ez a férfi számára nem sok jóval kecsegtet! Míg neki Oroszország havas táján kell életben maradnia emberekkel és egyéb teremtményekkel szemben, addig az Államokban egy új horrorisztikus időszak veszi kezdetét.


Pletyka vagy igazság?


Szóval ahogy már a 3. évad vége kecsegtetett a gondolattal, hogy Hopper nem is annyira halt meg abban a robbanásban, a 4. évad előzetese pedig ezt erősítette meg, hiszen láthattuk, hogy fogságban van. Ebből persze következtethetünk arra, hogy maga az évad is erről a fogságról és az oroszoktól való szökésről fog szólni.


A pletykák emlegetnek időutazást, sőt a Stranger Things-et sugárzó Netflix megtiltotta a DH Comics-nak, hogy felhasználják a szereplőket, így gyanítani lehet, hogy képregényt is várhatunk a sorozatból! Mi más érdekességet lehet még tudni a sorozatról? Te már ismered ezeket a pletykákat?


A legfontosabb tudnivalók


Ha eddig egy szikla alatt éltél, bizonyára lövésed sincs, mi ez a sorozat. Ne aggódj, ha ez így van, most röviden összefoglaljuk neked, amit tudnod kell!


Szóval most, hogy csak azok maradtak velünk, akik nem ismerik ezt a különleges sorozatot, lássuk, mit érdemes tudni! Ahogyan már említettük, a sorozat forgatókönyvét a Duffer testvérek írták, és a Netflix 2016-ban mutatta be az első részét. A Stranger Things helyszíne Hawkins, az amerikai fiktív kisváros, a dátum pedig 1983. november.


Az első évadban megismerhetjük a főszereplőket - köztük Elevent, a pszichokinetikus képességekkel rendelkező kislányt -, a történet szerint pedig Will Byers eltűnése felkavarja a város nyugalmát, akinek megtalálása közben a városka lakóinak természetfeletti erőkkel is szembe kell nézniük.


A második évad egy évvel később játszódik, s a város nyugalmát újabb különös dolgok zavarják meg.


A harmadik - eddig utolsó - évadban pedig újabb fenyegetésekkel találják szembe magukat hőseink, miközben az egy évvel később játszódó évad főszereplőinek növését is végigköveti.

Irány a webshop!