Önnek is jól jöhet egy IP kamera szett rögzítővel!

Ön is IP kamerák beszerzését tervezi? Szeretné biztonságban tudni az értékeit? Amennyiben mindkét kérdésre igen a válasza, akkor a következő sorok Önnek szólnak! Most egy olyan egyedülálló lehetőséget is kap, amit kár lenne nem kihasználnia!


Az IP kamera szetthez most rögzítő is jár


Az IP kamerák, amelyeket most a Riasztobolt.hu rögzítővel kínál az akciós ajánlatában, olyan okoseszközök, amelyek interneten keresztül kommunikálnak. Nemcsak vezetékes hálózatot használhatnak, hanem WiFi-n keresztül, vezeték nélküli is működnek. Ez rendkívül előnyös mind az otthoni, mind az irodai vagy akár egy üzlet területének szemmel tartására is.


Az IP okoskamerák élőképét távolról is elérheti az interneten keresztül egy böngészőből vagy egy mobil appon át. Sőt, nemcsak nézheti, hanem akár módosíthatja is a beállításait, vagy a forgatható, mozgatható típusok esetén változtathatja az irányokat, vagy akár vissza is nézheti a korábban rögzített felvételeket.


Mi mindent tud egy IP kamera?


Az IP kamerák típustól függően széles körű funkciókkal rendelkezhetnek:


 • Alkalmasak lehetnek intelligens mozgásérzékelésre, egy emberalak felismerésére
 • Képesek aktivizálni a videómentést akkor, ha mozgást észlelnek
 • Riasztást tudnak küldeni a telefonjára
 • Ha az IP kamera a kétoldalú audió-kommunikációt is támogatja, akkor vészhelyzet esetén akár haza is szólhat


Hova érdemes felszerelni a rögzítőkkel az IP kamerákat?

Mindenképpen olyan helyekre – legalábbis kültéren – ahol jól látszanak, hiszen már ennek is elriasztó hatása lehet. Célszerű a bejáratokat, kijáratokat olyan IP kamerákkal védeni, amelyek közeli képet adnak, felszerelni pedig úgy kell őket, hogy szemből vegyék az érkezőket.


Az IP kamerák ugyan nem helyettesíthetik a riasztórendszerek működését, de hatékonyan kiegészíthetik azt. Fontos, hogy tudja, a beltéri IP kamerák nem alkalmasak kültéren való felszerelésre, mert nem képesek ellenállni a nedvességnek, napfénynek vagy a hőmérséklet-ingadozásnak.


Milyen típusai vannak az IP kameráknak?


Az IP kamera gyártói a hasonló képességű kamerákat eltérő kialakítású házakban helyezik el. Ez adja a csoportosítás alapját, így megkülönböztetünk:


 • Cube, azaz kocka kamerákat - ezeket a falra vagy a plafonra lehet szerelni talpas felfüggesztéssel.
 • Box, azaz klasszikus téglatest vagy doboz alakú kamerákat, amelyeknek kültéri és beltéri verziójuk is van.
 • Bullet, vagyis csőkamera formát. Mivel látványosan kiállnak a falból, ezeknek van a legnagyobb elriasztó erejük.
 • Dome, kupola alakú kamerákat, amiket általában a plafonra, az ereszek, tetők alá szerelnek. Vandálbiztos változataik erős fém házzal rendelkeznek.
 • Turret/eyeballt, mely a dome közeli rokona, de nincs üvegbúrája.
 • Hemispheric/fisheye-t, azaz a halszemoptikás kamerákat, amelyek felülnézetből történő megfigyelésére lettek kitalálva.
 • PT/PTZ/speed dome kamerákat, melyeket lehet forgatni, dönteni, lehet velük zoomolni.


Válasszon Ön is kameraszett csomagot rögzítővel, és tegye biztonságosabbá a mindennapjait! A lehetőség adott, éljen vele!


Irány a webshop!