Milyen a minőségi konferenciaterem-kínálat?

Akadnak helyzetek, amikor adnunk kell a megjelenésre, a legfoglalt teremre, a kiválasztott szálláshelyre. Az üzleti élet szereplői számára különösen fontos, hogy jól válasszanak rendezvény- vagy konferenciatermet, azonban nem mindig könnyű a választás. A következő pár sorban a minőségi konferenciaterem kínálatának jellegzetességeiről olvashat bővebben.


Amikor létfontosságú a konferencia


A különböző meetingek, konferenciák, treningek, workshopok vagy magánrendezvények színvonalas helyszíneket igényelnek. Egy minőségi hotel ügyel arra, hogy eltérő nagyságú, de jól felszerelt, összenyitható termeket biztosítson, hiszen alkalmassá kell tenni ezen tereket a különböző létszámú csoportok befogadására.


A rendezvények szüneteiben bőséges választék nyújt kiváló gasztronómiai élményt, legyen szó egy rövid kávéról vagy egy hosszabb főétkezésről. Mindemellett olyan minőségi szolgáltatások is ajánlottak, amelyek a vendégek kényelmét és szórakozását is biztosítják.


Fontos az atmoszféra


Minőségi helyeken akár 3 különböző méretű terem is található, amelyek praktikus jellegük mellett esztétikai élményt is nyújtanak a kellemes hangulatnak, a finom árnyékoknak és a fényjátékoknak köszönhetően. Természetesen nem maradhatnak ki a professzionális konferenciaeszközök, valamint az érzékekre ható elemek sem. Amennyiben ilyen pozitív légkört teremt egy szálloda, úgy valóban jó élménnyé varázsolható egy komoly rendezvény is.


A hévízi Hotel Európa fit****különleges légköre magával ragadja a vendégeket, ráadásul páratlan konferenciaterem-kínálata is színvonalas tárgyalási feltételeket biztosít.


Technikai felszereltség


A konferenciatermek felszereltsége nagyban befolyásolja az ott töltött időt, így a hoteleknek mindent meg kell tenniük, hogy a lehető legtöbb eszköz a vendégek rendelkezésére álljon. Ilyen például az írásvetítő, a diavetítő, a video- vagy a DVD- lejátszó, a televízió, a pinwand, a szónoki pult vagy a jegyzetfüzet.


Továbbá jobb helyeken térítés ellenében igényelhetőek bizonyos szolgáltatások is. Az Európafitben például a flipchart, az LCD projektor, a vetítővászon, a hangosítás és a fénymásolás tartozik az extra lehetőségek közé.


Mennyire fontos a catering?


Valójában nagyon fontos. Az ellátás ugyanis egy-egy konferencia esetén egyenlő a felüdüléssel, így különös gondot kell fordítani az igényes kialakításra.


Ajánlott a kínálatban szerepeltetni a régióra jellemző specialitásokat, a nemzetközi ételkülönlegességeket, a tradicionális magyar ételeket, valamint a diétás és reformételeket is. Az italok kínálatának pedig legalább ilyen változatosnak kell lennie, amelyben a legfinomabb borok, a legkülönlegesebb koktélok, a legkedveltebb alkoholmentes italok és a legérdekesebb kávé- és teakülönlegességek is szerepelhetnek.

Irány a webshop!