Miért jó választás a prémium WPC teraszburkolat?

A meglévő veranda padlózatának felújítására és új építés során is egyre többen választják a WPC teraszburkolatot, amely a megtévesztésig hasonlít a tetszetős faburkolatokra, azonban azokkal ellentétben csupán minimális törődést igényel.


Számos előnyüknek köszönhetik népszerűségüket, de sokan választják amiatt is, hogy környezetbarát, ugyanis 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, így megfelel a mai elvárásoknak. Ha a terasz felújításán töröd a fejed és az ideális anyagot keresed, ideje, hogy megismerd az anyagában színezett fahatású műanyagot! Biztosak vagyunk benne, hogy a tulajdonságai meggyőzőek, így nem akarsz majd mást választani. Tarts velünk, bevezetünk a WPC teraszburkolat világába!


Tökéletes külterek


A kertes ingatlanok, a kisebb erkéllyel vagy nagyobb, esetleg óriási terasszal rendelkező otthonok tulajdonosai számára a lakáshoz szervesen kapcsolódó kültér igazi oázis lehet, ahol jólesik megpihenni, időt tölteni. Azonban ehhez optimálisan kell berendezni, olyan kerti bútorokat választani, amelyek megfelelnek az elvárásainknak, a tervezett funkciónak, illetve időtálló burkolattal ellátni. Egy terasz abban az esetben használható teljeskörűen, ha kellemes időben akár esőben is igénybe vehető. Ezért a padlózattal szemben követelmény, hogy szilárd legyen, ne csússzon, továbbá esztétikus és a környezet stílusához illő legyen. Sokaknak esik emiatt a választása a természetes faburkolatokra, azonban nem mérik fel, mennyi munka van vele évről évre.


Aki viszont megúszná a rendszeres karbantartási munkákat, annak a WPC jelenthet nagyszerű választást, hiszen minden követelménynek megfelel, szép, tartós és gondozásmentes.


Prémium WPC – a legjobb, ami egy terasszal történhet


A 60%-ban bútorgyártásból visszamaradt természetes fűrészporból, valamint 40%-ban újrahasznosított műanyagból, magas nyomáson készült ötvözet tökéletesen alkalmas a modern épületek kültéri burkolataként. A kompozit anyag rendkívül strapabíró és ellenálló az extrém magas vagy alacsony hőmérséklettel, illetve a kártevőkkel szemben, nem fakul, nem vetemedik, valamint a penészedés sem fenyegeti, így akár 15-20 évig is megőrzi eredeti szépségét. Anyagában színezett, így a tűző nap sem teszi tönkre.


Könnyen, egyszerű szerszámokkal megmunkálható, így akár házilag is elkészíthető különösebb szaktudás és gyakorlat nélkül.


A prémium WPC teraszburkolat megjelenésében megtévesztően hasonlít a valódi fa felületek természetes erezetéhez, esztétikájához, de tapintásra sem állapítható meg elsőre, hogy nem tömör fából készült. Felülete bordázott, így csúszásmentességet biztosít.


Minimális törődés maximális elégedettség


Amennyiben szereted a fahatású, környezetbarát anyagokat, a WPC burkolat ideális anyag számodra nemcsak a teraszok, hanem betonlépcsők, kültéri járófelületek fedésére is.


Felejtsd el a festést és a hosszadalmas utókezelést, de ne add alább a felület szépségével és tartósságával kapcsolatos elvárásaidat, válaszd a WPC teraszburkolatot!


Irány a webshop!