Miért célravezető seprőgép bérlése mellett dönteni?

A padlók minden helyzetben nagy igénybevételnek vannak kitéve, a kisebb-nagyobb szennyeződések megjelenése elkerülhetetlen. Nagy belterületek esetén, például üzemek, repterek vagy éppen éttermek esetén nélkülözhetetlen a fokozott tisztaság.


Előnyök elköteleződés nélkül


A tiszta környezet fenntartása nem lehetetlen akkor sem, ha nem engedheted meg magadnak a komolyabb padlótisztító berendezéseket. A Kärcher Center Marclean takarítógép kölcsönzés szolgáltatásával lehetőség nyílik a csúcskategóriás gépek használatára, akár 8, 24 vagy 48 órára. Akár az összes rendelkezésre álló seprőgép kipróbálható egy-egy bérlés alkalmával, hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabbat.


Ha vásárlás előtt állsz, akkor is kifejezetten ajánlott az adott gépet kibérelni megelőzőleg, hiszen a kipróbálás során ismerheted meg az eszköz tulajdonságait. A tényleges elköteleződést megelőzően hasznos ismeretekkel gyarapodhatsz, és rutint szerezhetsz a kezelésükben.


Karbantartásmentes, hely- és pénztakarékos megoldás


A takarítógépekre való beruházás nem csupán anyagi kérdés, sok más szempontot is figyelembe kell venni hozzá, hogy valóban megéri-e. A seprőgép bérlése mellett szól, hogy csupán a szükséges időintervallumot kell kifizetni (meg persze a kauciót, ami a gép sérülésmentessége esetén visszajár).


A kölcsönzés másik nagyszerű előnye, hogy nemcsak pénzkímélő praktika, hanem a berendezés elhelyezésével sem kell bajlódni. A ráülős takarítógépek használata ugyan kényelmesebb, azonban elég nagy területet elfoglalnak, ha el akarnád helyezni őket.


A tárolóhelyiségek megspórolása mellett kimondottan nagy elsőbbséget élvez az a tényező is, hogy ha kopnak az alkatrészek, meghibásodás történik, nem a bérlőnek kell foglalkoznia a javítással. A karbantartási munkálatokat minden esetben a bérbeadó végzi, a bérlő számára pedig felkészített állapotban érkezik a seprőgép.


Kik számára lehet célszerű a seprőgép bérlés?


Az intézményvezetők tisztában vannak vele, hogy miért és mennyire fontos a megfelelően takarított munkaterület. Üzemek és raktárak esetében a szennyeződésmentes és száraz padló kiváltképp lényeges. A ragadós felületek, nagyobb törmelékek nemcsak nem esztétikusak, de balesetveszélyesek is lehetnek a forgalmasabb területeken.


A seprőgépek alapos tisztítást tesznek lehetővé, bármelyik modell mellett dönts. Az egyszerű, kézi vezetésű seprőgépek mellett komfortos, ráülős berendezéseket, valamint multifunkciós modelleket is megtalálsz a szolgáltatóknál. A 8 órára bérbe vett gépek az adott nap 8-16:00-ig, vagy 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig használhatók, hétvégén pedig péntek 16 órától hétfő reggel 8-ig számolandó az időszak az egyes cégeknél. Az egyeztetés telefonon vagy e-mailen keresztül zajlik, majd véglegesítést követően történik az időpont lefixálása.


Irány a webshop!