Melyek a legalapvetőbb munkavédelmi eszközök?

A munkavédelem olyan terület, amely mind a munkavállaló, mind a munkáltató számára teljeskörűen ismert kell, hogy legyen. Erről szólnak a kötelező erejű munkavédelmi oktatások. A munkavédelemnek biztosítania kell a megfelelő eszközellátottságot is. Az a legjobb, ha egy cég mindent egy helyről be tud szerezni.

Munkavédelmi eszközök

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kínálatában mindenféle munkavédelmi termékkel találkozhatsz. Ha pedig netán mégis egy általuk még nem forgalmazott termékre van igényed, keresd a cég munkatársait, és biztosan fognak tudni megoldást találni!

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. a munkavédelem higiénia és egészségmegőrzés részével foglalkozik. A kifogástalan munkakörülmények tárgyi feltételeit is biztosítani kell minden cégnek. Az alábbi eszközök beszerzésével a higiénia nagyobb fokú megőrzése garantálható.

Egyszer használatos kesztyűk

Az egyszer használatos kesztyűk mind a vállalatok, főleg az egészségügyben dolgozók, valamint a háztartások számára nélkülözhetetlen eszköz. A kesztyűkön található egy minőséget bekategorizáló jelzés. Ezt mindig érdemes megnézni, mielőtt vásárolunk, hogy kielégítő lesz-e az általunk felhasználni kívánt területen.

Otthonunkban jó szolgálatot tesznek takarításnál, mert megvédik a kezünket a tisztítószerek káros hatásaitól. De akár garázsban is tarthatunk egy készletet az olajos, zsíros szennyeződések elkerülésére.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél a munkavédelmi kesztyűkből az egészségügyben használatos orvosi vizsgálati és steril kesztyűket is lehet kapni. Latex és nitril alapanyagból készülnek, és belsejük púderes vagy púderezetlen változatban is kaphatók.

Egyéb egyszer használatos viseletek

Napjainkban fokozottabb az alkalmazása a cipővédőknek és a vendégköpenyeknek, hiszen sok egészségügyi intézménybe csak ezekben lehet bemenni látogatni. Az egészségügyi dolgozók számára még gyakoribb a felhasználásuk, mellyel megelőzhető, hogy bekerüljenek az intézményekbe és az ott dolgozókhoz a különböző kórokozók és szennyeződések.

Ezek a termékek általában univerzális méretezésűek, a lábbelik gumírozottak. A hajhálók azontúl, hogy szintén nem engedik át a szennyeződéseket, visszatartják a kihulló hajszálakat.

A szájmaszkok terén megtalálhatóak az egyszerűbb 3 rétegű és a magasabb védelmi szinttel rendelkező FFP2-es maszkok is, melyek a kutatások szerint 95%-os biztonsággal garantálják, hogy nem jutnak rajtuk keresztül a kórokozók.

Ezek a maszkok jól jönnek otthoni barkácsolás idején is vagy olyan fizikai munkánál, ahol szálló por vagy festék van a levegőben. Ezeknél a termékeknél a CE jelzésnek van kitüntetett szerepe.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. az elsősegélynyújtás termékeiben is élen jár. A minőségében kimagasló PLUM cég termékeit forgalmazzák, melyek tartalmaznak minden olyan kiegészítőt, amelyre egy gyártó-, termelőüzemben vagy pl. fafeldolgozásnál történő balesetnél szükség lehet! Ha nem találsz egy keresett terméket, kérdezd bátran a cég munkatársait!

Irány a webshop!