Lampionok, égősorok, lámpások - a fények szerepe a dekorálásban

A fényeknek fontos szerepük van a dekorálásban a lakásban és a teraszon egyaránt. Megfelelő világítással kellemes hangulat teremthető. Különleges alkalmakon, például szülinapi bulikon és esküvőkön pedig kiemelten fontos szerepe van. Különleges fények teremthetőek kültéren és beltéren egyaránt a lampionoknak és a mécseseknek köszönhetően. Mit szimbolizálnak a lampionok? Hol szerezhetőek be? Otthon is elkészíthetőek? Nyáron milyen színeket érdemes választani? Miből lehet mécseseket készíteni? Mutatjuk a válaszokat!


A segítségükkel különleges dekoráció varázsolható


Népszerű dekorációs elemek a lampionok, melyek a hosszú élet és a szerencse szimbólumai. Beltéri és kültéri dekorálásra egyaránt alkalmasak. Népszerű dekorkellékek, hiszen amellett, hogy mutatósak, könnyedek és légiesek. Izgalmas színkombinációk állíthatóak össze, a lampionokkal való díszítésnek valóban csak a képzelet szab határt.


A lampionok egyszerűen elkészíthetőek papírból. Azonban ezekbe nem szabad valódi mécsest tenni, LED-es mécsessel használhatóak. Jó hír azok számára, akik nem akarnak az elkészítéssel bajlódni, hogy készen is beszerezhetőek lampionok a DekorPlaza.hu oldalán. Különféle színekben megvásárolhatóak, így egyszerűen találhatóak olyan változatok, melyek tökéletesen illenek a dekorációhoz. Arany színű lampionok is kaphatóak, melyekkel igazán különleges látvány teremthető.


Energiatudatosság a lampionok használata során


A lampionok mindenkit lenyűgöznek, különböző formákban és színekben szerezhetőek be. Időtálló darabok, nem mennek ki a divatból egyhamar. Használatuk a lakás és a terasz dekorálása mellett jellemző szülinapokon, esküvőkön és kerti partikon. A szabadtéri rendezvényeken, a nyári estéket igazán különlegessé varázsolják. A segítségükkel különleges, egyedi és mutatós dekoráció varázsolható.


Nyáron érdemes az élénkebb, élettel teli színeket használni, ősszel és télen bátran lehet a visszafogottabb árnyalatok mellett dönteni. Ma már nemcsak papírból készült lampionok használhatóak, hanem textilből készült változatok is beszerezhetőek. A fény pedig hálózati izzós égősorokkal, illetve napelemes füzérekkel teremthető meg. Az utóbbi bizonyul igazán energiatudatos megoldásnak, szóval érdemes e mellett dönteni.


Mécsestartó befőttesüvegből


Beltéren és kültéren a népszerű lampionok mellett bátran lehet színes üvegből készült mécseseket használni. Ráadásul biztonságos megoldásnak számítanak a gyertyákkal szemben, hiszen nem kell attól félni, hogy eldől a gyertya vagy pedig kifolyik a viasz az asztalra. A mécsesek egyszerű teamécsesekkel is használhatóak, de akár LED-es mécsesekkel is.


Nem kell feltétlenül megvásárolni ezeket a dekorációs elemeket, hiszen egy dekorált befőttesüveg is megfelel a célnak vagy néhány régi pohár. Készíthetőek mindig az adott évszakhoz illő változatok is.

Irány a webshop!