Kényelmes gyerekcipők őszre

Hamarosan itt az ősz, és az átmeneti idő kicsit átalakításra készteti ruhatárunkat. Ilyenkor nem csak nekünk, a gyerekek számára is fontos, hogy megfelelő lábbelit viseljenek. Sok szülő nehezen dönt a cipőkérdésben. A következő pár sorban a New Balance márka különleges cipőivel ismerkedhetsz meg, amelyek minden gyerek lábára tökéletesen illeszkednek.


Miért éppen a New Balance?


Szülőként természetesen felmerülhet benned a kérdés, hogy miért éppen egy adott márka mellett voksolj, hiszen a hiperaktív lurkók számára csak igazán strapabíró darabok alkalmasak. Nos, a New Balance ezen a területen is figyelemre méltó.


A vállalat több mint 100 éves múlttal rendelkezik, hiszen alapítása 1906-ra tehető. A ‘30-as években futócipőjükkel váltak híressé, így ez nevezhető az alapprofiljuknak, de egyre többen kedvelik az utcai modelljeit is. Talán ami a legfontosabb, hogy a cég saját angliai és amerikai gyáraiban, valamint Távol-Keleten is készülnek a divatos lábbelik. A munkafolyamatok megfelelő minőségellenőrzés mellett mennek végbe, így a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.


Különleges lányos darabok


A kislányok tündérien mutatnak egy-egy minőségi lányos sportcipőben. Azonban sok kislány már eleve tudja, mit akar, így az sem árt, ha a cipő nem csak kényelmes, de divatos is.


Szerencsére a New Balance tervezői erre is gondoltak. A halvány és sötétebb rózsaszín, a barackvirág, a piros és a ciklámen megannyi árnyalata fellelhető a színskálán. A cipők oldalán pedig látható a jellegzetes “N”, márkajelzés, ami még egyedibbé teszi azokat.


A legtöbb lábbeli a kényelmi szempontokat is maximálisan kielégíti, hiszen bélelt és párnázott talpbetéttel rendelkeznek, rezgéscsillapító hatást biztosítanak.


A LifeStyleShopnál kapható gyerekcipők között Ti is megtalálhatjátok a megfelelő darabot. A New Balance mellett pedig megismerkedhetsz egy másik kedvelt gyereksportcipő-márkával, a Skechers-szel is.


Fiús sportcipők


Azért is olyan közkedvelt a New Balance márka, mert kicsik, nagyok, lányok, fiúk egyaránt megtalálják a tökéletes lábbelit a kínálatban.


A kisfiúk ízléséhez már sokkal másabb színek igazodnak, ilyen például a szürke, a fekete vagy a kék különböző árnyalatai. Gyakori a színek ízléses kombinálása is. Jó példa erre a klasszikus 574-es modell, ami a kék és a fehér színeket kombinálja, a felső részének kialakítása pedig igazi retro sportos vonalvezetést ad a lábbelinek. De kiemelhető még a rugalmas, strapabíró gumitalpa, valamint párnázott belső része is.


A két márka tehát széles korosztálynak kínál hosszú távú lehetőségeket lábbeli terén. A gyerekcipők vásárlásakor azonban mindenekelőtt vegyük figyelembe a kicsik óhaját is, így még jobban fogják majd érezni magukat az adott cipőben!

Irány a webshop!