Ipari páramentesítő készülék bérlése

Az ipari páramentesítő készülékek bérlése költséghatékony megoldás lehet a háztartások és a vállalkozások számára, hiszen segítenek megoldani a nedvességgel kapcsolatos problémákat. A páratartalom szabályozásával védelmet nyújtanak a különböző anyagoknak és berendezéseknek.


Mire használható az ipari páramentesítő?


A Páramentesítő.hu webáruházban bérelhető ipari páramentesítő készülékekkel csökkenthetjük a levegőben található nedvességet. Ez különösen fontos olyan területeken, ahol a nedvesség károsítja az értékes anyagokat, műszereket, elektronikai berendezéseket. Nedves levegő mellett ugyanis nagy eséllyel alakul ki penészedés vagy rozsdásodás, ami jelentős károkat tud okozni.


A cég kínálatában a Trotec ipari párátlanítók széles választékából minden páramentesítési feladatra megtalálhatjuk a megfelelő eszközt. A Trotec DH 65S ipari kondenzációs szárítógép akár 80 liter napi páramentesítési teljesítményre is képes.


Miért érdemes bérelni ezeket a készülékeket?


Az ipari szárítók beszerzése és karbantartása költséges lehet, ezért ha csak időszakosan van rájuk szükség, költséghatékonyabb megoldást jelent a bérlés. Ebben az esetben csak a használati időre kell fizetni, és nem jelent állandó kiadást a vállalkozás számára. Előfordul, hogy a gyártás során csak ideiglenesen van szükség az állandó nedvességtartalom biztosítására, vagy bizonyos évszakokban jelenik meg a probléma, esetleg nedvességre nagyon érzékeny anyagot kell tárolnunk, stb.


Ilyenkor a készülék bérlése lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk ezekhez az igényekhez, és megoldjuk a gyártócsarnok optimális páraszabályozását vagy a raktárban biztosítani tudjuk a száraz levegőt. Bérlés esetén nem a vállalkozást terheli a berendezés karbantartási költsége sem.


Milyen esetekben célszerű kifejezetten a bérlés?


Szezonális igények esetén, ha a nedvesség problémája csak időszakosan jelentkezik, a bérlés jó megoldás lehet. Például egy építési projekt során páramentesítővel segíthetjük a vakolat, a festék száradását, vagy beázás után meggyorsíthatjuk a falak kiszáradását, megelőzve a penész kialakulását.


Ha karbantartást végzünk egy ipari létesítményben, gyártócsarnokban, és szükség van a páramentesítésre, a bérelt készülék jól ellátja ezt az időszakos feladatot.


Rövid távú projektek, például rendezvények, ideiglenes létesítmények esetén is jó szolgálatot tehet egy bérelt készülék, hiszen csak rövid ideig kell alkalmaznunk.


A készülékek bérleti díja általában napra pontosan kerül megállapításra, tehát csak annyit fogunk fizetni, amennyi ideig nálunk van. Sok cég kér kauciót a bérlés során, hiszen nagy értékű gépekről van szó. Ezt az összeget azonban maradéktalanul visszafizetik, amennyiben a berendezést sértetlen állapotban juttatjuk vissza.


Ha tehát olyan páramentesítési feladatot kell megoldanunk, ami egy rövidebb ideig tartó projekthez kötődik, nem feltétlenül kell megvásárolnunk a készülékeket, hiszen lehetőség van azok bérbe vételére is.


Irány a webshop!