Hogyan készül a vászonfotó?

Sok kereskedelmi üzlet polcain találkozhatunk különböző vászonképekkel. Jellemzően csendéletet, gyönyörű földrajzi helyeket vagy éppen állatokat jelenítenek meg. Minőségileg eltérőek, ez a gyártás folyamatából adódik. Eltérő képminőséget tükröznek, és élettartamuk is a felhasznált anyagok minőségétől függően változik. Az egyedileg elkészíttethető vászonkép saját fénykép alapján már a mai világban nem egy luxus vagy exkluzív dekorációs elem. Bárki számára könnyen és megfizethetően elérhető. Most mutatjuk neked, hogyan!

Ötlet elindítása

Mindenkinek vannak kedvenc fényképei. Napjaink kamerás mobiljai szinte kivétel nélkül képesek megfelelő minőségű felvételeket képesek készíteni vászonfotóhoz. Az internetes keresők fotóival vagy közösségi oldalakon tárolt felvételekkel akadhatnak problémák. A minőségi problémák esetenként javíthatóak, retusálhatóak, fényképszerkesztőknek is alávethetőek. Ezt mindig az egyes kép tulajdonságai határozzák meg, illetve azt is, hogy annak a tulajdonosa hogyan akarja felhasználni. Befolyásoló tényező a felbontása mellett, hogy esetleg szemcsés-e a kép, és hogy milyenek az uralkodó fényviszonyok.

Megrendelés

Ha megvan a választott képed, más dolgod nincs, mint feltölteni azt a vászonképkészítő műhely rendelési felületére. Innentől kezdve a terhet ledobtad a válladról. A felelősséget átruháztad a vászonképkészítő műhelyre, akik a fotóid minőségbeli javítását is elvégzik helyetted, ha szükséges. Megadod a paramétereket, amelyeket a vászonfotódhoz választottál. Ezután egy nézőkép fog visszaérkezni, ha mindent rendben találsz rajta, elfogadod. Ezzel a folyamat a következő, befejező szintre lépett.

Gyártás

Ennek során egy speciális nyomtató segítségével vászonra nyomtatják a választott képet vagy képeidet. Vízálló festékkel dolgoznak, majd végül borovi fenyőből készült keretre kerül felfeszítésre a mű. Ez a keret fogja biztosítani a kép stabilitását, és megoldja azt, hogy ez a festményminőségű falikép a jövőben otthonod falán díszelegjen. A kép száradását követően a futárcéghez kerül a termék, akik az általad megjelölt címre sérülésmentesen szállítják. A sérülésmentes hangsúlyozandó, hiszen az elkészítést vállaló szalon 100 százalékos garanciát vállal a munkájára.

Tehát felelős a saját és a szállítócég által bekövetkezett sérülésekért is. Sőt amennyiben Te az átvétel után bármilyen hibát találsz, akkor is nyitottan állnak a megoldáshoz. Akár újranyomtatják neked, vagy elkészítik egy másik kép alapján. Így te kockázatot egyáltalán nem vállalsz. Amennyiben elutasítod most ezt az ajánlatot, annak egyetlen rizikója van. A Te otthonod nem fog egy vagy több vászonképpel gyarapodni. Ezzel a 21. század legmeghatározóbb és legszemélyesebb dekorációs lehetőségétől fosztod meg magad.

Irány a webshop!