Hasznos számítások a „melyik kriptopénzbe fektessek” kérdésre

„Melyik kriptopénzbe érdemes most a jelen helyzetben befektetnem?” – hangzik el a bűvös kérdés mostanság egyre gyakrabban. Persze nem is titok, hogy a helyes válasz megtalálásán bizony elképesztően sok múlhat.

Úgyhogy ezért is szeretnénk segítséget nyújtani a tudatos és megalapozott döntéshozatalban úgy, hogy megmutatjuk a részletes kalkuláció jegyében megfontolásra javasolt kérdéseket és tényezőket. Bízunk benne, hogy ezzel megadjuk a szükséges alapot.

Mik a szóban forgó kriptopénz beszerzési forrásának sajátosságai?

Ezzel kapcsolatban a kulcs a kriptopénz elérhetősége. Borzasztó egyszerű, racionális indokról van egyébként szó. Ha a kiszemelt kriptopénzhez nem jutnak hozzá az érdeklődők, akkor nyugodtak lehetünk, gyakorlatilag nem fog emelkedni az árfolyama.

Ezért kiemelten fontos, hogy legyen elérhető a vezető kriptotőzsdéken. Vagy ha ez a feltétel nem is feltétlenül adott, a kisebb és közepes nagyságú kereskedési platformok között minél több helyen legyen ott.

Mekkora a kiszemelt kriptopénzprojekt felső korlátja?

Egy-egy kriptopénz növekedését csaknem lehetetlen előre megjósolni, viszont a felső korláttal már lehet kalkulálni. Ennek kapcsán a legfontosabb tényező az lesz, hogy mekkora készlet áll rendelkezésre a kiszemelt kriptopénzből.

Hogyha pontosan megvan a fontolásra vett opció rendelkezésre álló készletének nagysága, akkor ehhez számításba kell venni még, hogy mekkorára kell nőnie az árfolyamnak. Nyilván ahhoz, hogy jól járjunk a projekttel.

Mit kínál a kiszemelt lehetőség más kriptopénzprojektekkel összevetve?

Nézzünk körbe a lehetőségek között. Keressük azokat a kriptopénzeket, amelyek a készletük nagyságát tekintve hasonló kategóriát képviselnek. Hogyha ezzel a körülménnyel együtt az árfolyamuk magasabb tartományban van, akkor mondhatni zöld jelzést kaptunk.

Vagyis ezek a tényezők együttesen arra utalhatnak, hogy jó eséllyel az általunk kinézett kriptopénz is meg fogja ütni azt az árfolyamot. Vagyis optimális döntés lehet most beszállni, hiszen igencsak jól járhatunk magán az ügyleten.

Milyen piaci méretekkel rendelkezik a kiszemelt kriptopénzprojekt?

Kétségtelenül ez a leginkább komplexnek és kacifántosnak tekinthető kérdés. Komolyabb utánajárást és kalkulációt igényel. Viszont ha nagyobb tétben gondolkodunk, és nem akarunk aknára szaladni, akkor erősen javasolt beletenni ezt a fajta plusz munkát.

Olyan sarokszámokat és mérvadó értékeket kell keresni, amelyekkel már el lehet kezdeni a megalapozott számolgatást. Nyilván ezek megtalálásához szükség lesz némi gyakorlatra és hozzáértésre. Hogyha egyedül is boldogulunk, annál jobb. Ha pedig nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor még mindig igénybe vehetjük egy hozzáértő szakember segítségét.

Irány a webshop!