Gondoltál már arra, hogy nadrágot emblémáztass?

Amikor logózásról, emblémázásról esik szó, sokaknak csak a pólók, esetleg a baseball sapkák jutnak az eszébe. Pedig valójában mindenféle ruhaneműre kérhető egyedi minta, így a nadrágokra is. Nézzünk pár ötletet ehhez!


Logó a nadrágon!


A legtöbb embernek nem is jutna eszébe, hogy nadrágra kérjen egyedi logóztatást, éppen ezért egy ilyen ötlettel kitűnhetünk a tömegből. Legyen szó céges ajándékról, promóciós eszközről vagy csapatépítő bulira készült egyenruháról, a polokozpont.hu webáruház a segítségünkre lehet!


Itt ugyanis mindenféle ruházat megtalálható, amire emblémát lehet készíttetni: a kerek- és V-nyakú pólók mellett galléros pólók, ingek, de szabadidőruhák, valamint nadrágok, sőt alsóneműk is! Szabadon lehet hát választani közöttük, mire kerüljön felirat, céges logó vagy vicces minta.


A legtöbben persze a pólót választják, hiszen az a megszokott, de egy egyedi nadrág - legyen az munkaruházat vagy sportuházat része - mégiscsak figyelemfelkeltőbb.


Milyen nadrágokra lehet kérni emblémázást?


A kínálat - mondanunk sem kell - bőséges. A farmernadrágok mellett vékony testalkatú nőkre való elegáns fekete nadrágok is kaphatók. Egy szolidabb mintával a zsebeknél például mindkét esetben tökéletes munkaruha hozható létre pincérnők, felszolgálók számára. Hiszen sokszor kell kötényt viselniük a vendéglátásban dolgozóknak, így a feliratozott póló nem mindig látszik. Ám a farzseben elhelyezett logó nagyon mutatós lehet.


De ha szabadidőnadrágokat keresünk, azokat is megtaláljuk a polokozpont.hu termékei között. Minőségi anyagból készülnek ezek is, shortot és hosszú szárú melegítőalsót is választhatunk. Ezeknél a logót érdemes jól látható helyre kérni: a nadrág szárára vagy oldalára. Így lehet egyforma pamutnadrágja egy csapatnak!


Legénybúcsú, lánybúcsú? Vicces egyedi ajándék lehet az egyforma póló helyett egyforma alsóneműt választani. Lányoknak a pizsamaalsóként is használható shortot, fiúknak pedig a boxert ajánljuk.


Mit kell tudni az emblémázásról?


Az emblémázáshoz mindig el kell küldenünk a logó, embléma vektoros képét. Ennek segítségével látványtervet készítenek a cég munkatársai, amit elküldenek számunkra. Ha minden rendben, ezt követően kapjuk meg az árajánlatot a darabszámok függvényében.


Mivel a megrendelt termékeket egyszerre emblémázzák, jól gondoljuk át, melyikből mennyit rendelünk. Utólagos módosításokra, “csak még egy darabot”-jellegű kérések teljesítésére általában nincs lehetőség, hiszen az átállás nehézkes a gépi nyomás esetén.


Érdemes tudni, hogy az emblémázott ruházati termékek az elkészülést követő 48 órán belül nem moshatóak. Fontos információ az is, hogy a digitális transzfer nyomással emblémázott termékek csak maximum 30 fokon, kifordítva moshatóak, és nem tehetők be a szárítógépbe!


Vegyük figyelembe azt is, hogy az elkészítési idő átlagosan 2-3 hét, főleg, ha sokféle darabot rendeltünk nagyobb mennyiségben. Ha promóciós ajándéknak választunk logózott nadrágot, időben kezdjük meg az előkészületeket!


Irány a webshop!