Egyedi tervezésű animés fan cuccok

Különleges ajándékot keresel egy anime fan számára, de nem igazán vagy otthon az animék világában? Netalán te magad rajongsz értük, és szeretnéd ezt kifejezni vagy bővíteni az ereklyéidet? Egy egyedi tervezésű animés ajándék mindkét esetben pazar ötlet lehet!


Tervezd meg saját animés pólódat!


Akár magadat szeretnéd meglepni, akár egy barátodat vagy családtagodat, egy egyedi tervezésű póló szuper választás lehet. Több fazon és szín között válogathatsz, és olyan mintát tervezel rá, amilyet csak szeretnél. Ha magadnak lesz, a saját ízlésedre formálhatod a pólót, és jól kimutathatod vele a szenvedélyedet.


Bármilyen ötletet megvalósíthatsz, bármit rátehetsz a póló elejére, sőt a hátuljára is! Választhatsz egy klasszikus idézetet, különböző feliratokat, logókat, a kedvenc karakteredet, amit csak szeretnél. A póló színét és a hangulatát is te szabod meg. Lehet vicces, menő vagy éppen kawaii, a döntés a te kezedben van. Amint azt láthatod, a tervezés jó buli és izgalmas feladat tud lenni.


Válogass kész minták között!


Az egyedi tervezés mellett kész minták között is válogathatsz. Ha ajándékba lesz a póló, nincs más dolgod, mint kiválasztani a barátod kedvenc animéjét felidéző darabot. A Los Polos Pólóműhely oldalán rengeteg anime fanoknak szóló pólómintát találhatsz, és ezeknek a száma egyre csak bővül. A legnépszerűbb animéktől a kevésbé ismertekig mindenfélével találkozhatsz. Vannak humoros minták, vagányak, egyszerűek és aranyosak, így kedvedre válogathatsz.


Találkozhatsz a gyerekkori hősökkel, Narutoval és Son Gokuval és sok klasszikussá vált animével. Ilyen például az Attack on Titan, a One Piece, a Sword Art Online vagy a Bleach, csak hogy néhányat említsek. Nem maradhattak ki a Chihiros minták sem, hiszen olyan klasszikusról van szó, ami nemcsak az anime rajongók számára vált kedvelt mesévé.


Nem találtál az elképzeléseidnek megfelelő mintát? Ez esetben próbáld ki a Los Polos Pólóműhely online pólótervezőjét! Ha ajándékba szánod a pólót, és sürgősen szükséged lenne rá, igényelhetsz SOS gyártást is.


Egyedi tervezésű bögre és párna


Nem a póló az egyetlen ajándéktárgy, amit egyedivé varázsolhatsz egy animés mintával! Rengeteg lehetőség áll még a rendelkezésedre. Egy személyre szóló animés párna például pazar meglepetés lehet. Használható díszként, de ha kényelmes anyagból készült, akkor alvásra is tökéletes. Melyik anime rajongó ne aludna szívesen egy olyan párnán, amelyen kedvenc karaktere őrzi az álmát?


Egy egyedi bögre ugyancsak jó ajándék lehet. Mindenkinek jobban indul a reggel, ha egy személyre szóló bögréből szürcsölheti a kávéját vagy a teáját.


A Los Polos Pólóműhelynél még sok más klassz ajándéktárgyra bukkanhatsz, amelyet te magad tervezhetsz meg ízlésednek megfelelően!

Irány a webshop!