Dekoráljunk karácsonyfadíszekkel már késő ősszel

A hűvös idő beköszöntével óhatatlanul arra gondolunk, hogy hamarosan újra itt van a karácsony. Előkerülnek a meleg pulóverek, az egyre vastagabb cipellők, és hamarosan a mézeskalács elkészítéséhez szükséges kellékekért is a fiókba kell nyúlnunk, a karácsonyfadíszekről nem is beszélve.


Előkerülnek a karácsonyfadíszek a megszállottaknál


Míg néhányan éppen hogy csak az őszi dekorációt tették ki az asztalra, azok, akik a Kkrácsony megszállotjai, már az ünnepre való készülődést tervezik. Számtalan kellék és díszítőelem szerezhető be egész évben az online boltokban, a Valex Decor Kft karácsonyfadíszei is szinte mindig elérhetőek. Hihetetlen, de nagyon sokan vannak olyan megszállottak, akik évszaktól függetlenül is szívesen vásárolnak ünnepi kellékeket, mivel úgy érzik, hogy a karácsonyból sosem elég.


A fa díszítésén túl jó, ha időben beszerezzük a lakás többi részére elképzelt dekorációs elemeket is, hiszen ha elég korán kezdünk neki a vásárlásnak, igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk. A madzagon fityegő kis házikók nem csak a fenyőn mutatnak jól, bármely helyiségben megállják a helyüket. Ugyanez igaz az arany- vagy ezüstszínűre fújt dobozokra, de a kis szánkócskák is szinte akárhová elhelyezhetőek.


Alaposan gondoljuk át a lehetőségeinket


A díszek között gyakran találkozhatunk a hópehely motívummal, amely nemcsak rendkívül esztétikus, de a tisztaságot szimbolizálja. A fehér szín már maga egy emelkedettebb hangulatot kölcsönöz az otthonunknak, így bátran használhatjuk az ilyen színű kiegészítőket már az ősz végén, felkészítve ezzel a lelkünket az ünnepre. A különböző csecsebecsék jól mutatnak az étkezőben és a nappaliban is.


A fentieken túl van néhány olyan motívum, amelyek kihelyezésével azonban még érdemes várni. Az apró sílécek már igazán télies hangulatot teremtenek a lakásban, és nincs ez másként a hópihés sapkákkal sem. A kürt formájú díszeket is inkább hagyjuk meg december környékére, hiszen csak a karácsonyi időszakban nyer értelmet. Hasonlóképpen cselekedjünk akkor, ha jégkorcsolyamintáról vagy éppen apró kis violinkulcsokról van szó, de a hóember figurákat is meghagyhatjuk az év végére.


Minden jó, ha a vége jó


A legelszántabbak már október elején leporolják a tavalyi karácsonyfadíszeket, és tételesen átválogatva tervezik meg az idei évi dekorációt. A jó munkához idő kell, így hát minél előbb nekilátunk a tennivalóknak, annál nagyobb az esélye annak, hogy lenyűgözzük a rokonokat és a barátokat a kész kompozícióval.


Az őszi hónapokban használjuk a melegebb színeket, amelyek lehetnek fából készült dekorációk vagy aranyra fújt kiegészítők, de alapvetően a pirosas színvilág is megengedett. November-december környékén pedig kiegészíthetjük az összeállítást az ezüstszínű elemekkel és a fehér kellékekkel, amelyek majd ünnepi hangulatot varázsolnak egy csapásra.


Irány a webshop!