​Ajtó gyártás régi tokba - A bontás nélküli ajtócsere előnyei

Egy ház vagy lakás felújítása során sokszor az ajtók cseréje is megtörténik. Ha nem szeretnénk magunknak kellemetlenséget okozni, akkor érdemes az egyedi ajtók mellett letenni a voksunkat, amelyek biztosan minden igényünket kielégítik. Ezeket az ajtókat mi magunk is megtervezhetjük a szakemberek segítségével. Egy méretre legyártott ajtóval biztosan nem lehet melléfogni.

Egyedi beltéri és kültéri ajtót is megbízható cégtől érdemes vásárolni

A Szalafa már nagyon régóta mindent megtesz annak érdekében, hogy vásárlói elégedettek legyenek. Ma már nem szükséges új tokot sem vásárolni, hiszen az új ajtók gyártása régi tokba is történhet - ilyenkor nincs szükség további bontási munkálatokra. Ez hatalmas segítséget jelenthet nekünk tulajdonosoknak, mert sokkal kevesebb piszokkal és kiadással jár egy ilyen ajtócsere. A több mint 20 éves cégnél az ajtógyártás igazi hivatás. A fejlesztések folyamatosak, amelyeket általában a vásárlói visszajelzések és a piaci trendek is befolyásolhatnak. A cég számára fontos, hogy az ügyfelek olyan beltéri vagy kültéri ajtókat vásárolhassanak, amelyek minden különleges igényüket tökéletesen kielégítik. Évről évre egyre több típussal, színnel bővítik palettájukat, hogy minden vásárló megtalálhassa a számára megfelelő ajtót. Ezeket az ajtókat itthon és külföldön egyaránt értékesítik, így a minősége is csak kiváló lehet. A Szalafa termékei Budapesten és az ország több nagyvárosában is elérhetők, mint például Nagykanizsán, Debrecenben, Győrben vagy akár Szombathelyen is. A cégnek egyre több a viszonteladói partnere így nem kizárt, hogy a lakhelyünk közelében is meg tudjuk rendelni az egyedi ajtókat.

Még furnérozott beltéri ajtót is választhatunk

A Szalafa azoknak is kínál tökéletes ajtókat, akik nem szeretnék hatalmas kiadásba verni magukat. A furnérozott beltéri ajtók teljesen természetes megjelenést biztosítanak, így valószínűleg sok külső szemlélő meg sem tudná mondani, hogy ezek furnérozott ajtók. A furnért amúgy is sokan kedvelik, hiszen megjelenésében nagyon hasonló egy tömörfa ajtóhoz. A tömörfa ajtóknak azonban van hátrányuk is, hiszen, ha nedves környezetbe építik be, akkor megszívja magát vízzel, míg, ha nagyon száraz a környezet akkor elkezd zsugorodni. A tömörfa ajtók sajnos nagyon sokszor megvetemednek, ezáltal elveszítik eredeti formájukat, így a tulajdonosoknak nem marad más választásuk, mint újabb ajtót vásárolni. A Szalafa kínálatában számtalan színben érhetők el a furnérozott ajtók, amelyek különféle mintázattal, díszítéssel is megrendelhetők. Az üvegezett ajtókat akár különleges üvegekkel is meg lehet rendelni és kilincsek terén is van miből választani. A szakemberek minden vásárlónak segítséget nyújtanak abban, hogy jó döntést hozzanak és a lakáshoz vagy házhoz illő ajtókat rendeljék meg. Az ajtók gyártása belátható időn belül megvalósul, így a Szalafa biztosan nem fog hátráltatni egyetlen építkezést vagy felújítást sem.

Irány a webshop!