A postai feladás funkció fontossága az online számlázóknál

Melyik vállalkozó ne szeretne megszabadulni a postai feladással kapcsolatos teendőktől? Ebben nyújt segítséget a postai feladás funkció. Kiknek hasznos ez a lehetőség? Miben nyújt segítséget ez a szolgáltatás? Az alábbiakban megválaszoljuk a postai feladás funkcióval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.


Az említett funkció azok számára hasznos, akiknek a partnerei vagy a könyvelője még mindig papíralapú bizonylatokat fogad el. Azonban rengeteg időt vesz el a nyomtatás, a borítékolás, a parkolóhely-vadászat és természetesen a postán való sorban állás. Ráadásul amellett, hogy időigényes, jelentős plusz költséggel jár ez a folyamat.

TELJESEN ÉRINTÉSMENTESEN KÜLDHETŐEK A PAPÍRALAPÚ BIZONYLATOK

A postai feladás munka- és költségigényes folyamat, mely ráadásul soha nem térül meg. Szerencsére van erre a problémára megoldás, mégpedig a postai feladás funkció. Ezzel a lehetőséggel teljesen érintésmentesen küldhetőek a papíralapú bizonylatok.

Nem kell többé a nyomtatással, a borítékolással, a parkolóhely-vadászattal és a sorban állással foglalkozni. Továbbá a felesleges kiadások is elkerülhetőek. Ráadásul így a könyvelő és a partner is jól jár, vagyis mindenki elégedett lesz.

A PAPÍRALAPÚ SZÁMLÁKAT NYOLC ÉVEN ÁT MEG KELL ŐRIZNI

Azonban arról nem szabad megfeledkezni, hogy a papíralapú számlákat nyolc éven át meg kell őrizni, szóval a számlázó program postai feladás funkciója mellett is ki kell nyomtatni ezeknek a számláknak a saját példányát.

A postai feladás funkció használata pont annyira egyszerű, mint az elektronikus számlázás. A Billingo online számlázó program postai feladás funkciójával egyszerűen és biztonságosan elvégezhető a folyamat. Szinte gyerekjáték a funkció használata. Ráadásul nemcsak gyorsabbá és kényelmesebbé válik a postai feladás, hanem rengeteg idő is megspórolható a szolgáltatás segítségével.

MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS ONLINE INTÉZNI A POSTAI FELADÁST?

Nem kell többé sorban állni a postán, és a feladás csupán néhány gombnyomással elindítható. Továbbá csökken a nyomtatás és a borítékolás, valamint a feladás költsége. Teljesen érintésmentesen postázhatóak a papíralapú bizonylatok. Ráadásul bármikor egyszerűen ellenőrizhető a kezelőfelületen a postázott bizonylatok státusza. Mindemellett fontos információ, hogy számlázási címre, illetve egy szabadon megadott levelezési címre is küldhető bizonylat.

A funkció segítségével színes és fekete-fehér számla is küldhető. Emellett további előny, hogy belföldi és külföldi címre is küldhető bizonylat, valamint kérhető elsőbbségi, ajánlott és tértivevényes lehetőség is. Utóbbi esetben letölthető tértivevénnyel igazolható a bizonylat átvétele.

Irány a webshop!