A mai divatos konyhabútor színek a fehér és a szürke

Napjainkat egyre inkább a letisztultság jellemzi, már ami a minket körülvevő bútorokat illeti. Az egyszerű, lekerekített formák és a fehér, fekete, szürke színek, kiegészítve néhány színes kellékkel jellemzik korunk lakásait, ezen belül a konyháit is. De vajon miért is van ez így?


A minimalista fehér és szürke


A fehér olyan szín, amely tisztaságot és mellette eleganciát sugároz, bárhol is találkozunk vele. Ugyanez történik a szürke színnel. Nincs semmi hivalkodás, semmi cicoma. Ha valaki emellett vágyik valamilyen színvilágra, akkor abba tökéletesen beilleszthető a konyhai háztartási kisgépek sokszínűsége.


Ezek a berendezések már kaphatók akár zöld vagy narancssárga, bordó színekben is, vagy pedig abban is gondolkodhatunk, hogy a műanyag eszközök, konyharuhák segítségével lehet feldobni a helyiséget.


A fehér-szürke színkombinációjú konyhabútor olyan letisztultságot kölcsönöz a konyhának, amellyel biztosan nem fogsz mellélőni, ha ezt választod. Mivel a konyha fontos, központi eleme egy lakásnak, ahol összegyűlik család, barátok, nem mindegy, hogy milyen hangulatot áraszt, mikor belép az érkező vendég.


Elemes vagy blokkos konyhabútor?


Ha megvan a stílus és a szín, akkor jöhet annak az elgondolása, hogy milyen kialakítású legyen a konyhabútor. Természetesen, ha van rá keret, akkor meg lehet a nulláról készre csináltatni a szekrényeket egy szakember asztalossal, de az biztos nem két forint lesz és nem is biztos, hogy elkészül időre.


Ilyenkor jön jól, ha már kész elemek vagy akár blokkok között válogathatunk. A Gemini-Duo webáruház elemes konyhabútor kínálata minden vásárlói igényt és kérést kielégít. De nemcsak elemes bútorokat találunk itt, hanem kész konykablokkokat, sarokétkezőket és mindenféle konyhai kiegészítőt is.


Az elemes konyhabútor esetében teljesen a fantáziánkra van bízva, hogy mit, hova és milyen elrendezésben teszünk. Ha esetleg több különböző színt vagy anyagot szeretnénk egymás mellé helyezni, arra is van mód. Az elemek pont azt segítik elő, hogy a különböző alapterületű és nyílászárókkal, vizes szerelvényekkel rendelkező konyhák bármelyikébe beszerelhetőek legyenek valamilyen elrendezésben ezek a bútorok.


A gépesítés mindenütt megoldható


És hová tudjuk tenni a hűtőt, a mosogatógépet, a mosogatótálcát, csaptelepet, kérdezik ilyenkor sokan. Az elemes konyhabútorok, de még a konyhablokkok is úgy kerültek megépítésre, hogy könnyen tudjanak kapcsolódni a különböző nagy háztartási gépekhez, függetlenül attól, hogy azok önálló elemek vagy szintén beépítésre kerülnek.


Ne felejtsük el azonban, hogy bármennyire is szeretnénk a berendezést az ízlésünkhöz igazítani, a praktikusság legalább annyira fontos. Azok számára, akik a napjuk nagy részét a konyhában töltik, elengedhetetlen, hogy a szükséges tárgyak, gépek, eszközök a kezük ügyében legyenek. Ezt jó lenne szem előtt tartani a konyhabútorok megtervezésénél! További ötletekért látogass el a Gemini-Duo honlapjára!

Irány a webshop!