4 érv a külföldi esküvő mellett

Az esküvőszervezés nem kis feladat. Ha valóban azt szeretnénk, hogy a nagy nap tökéletes legyen, akkor akár egy év is kell a felkészüléshez. A gyűrűvásárlás mellett hasonlóan fontos döntés a helyszín, a ruhák és a catering kiválasztása. Aztán jöhet a fotós és a videós, a ceremóniamester és a dekorációs szakember felfogadása.

Mindez rengeteg munka és sajnos idegesség azok számára, akik nem kérik hivatalos esküvőszervező segítségét.

Szerencsére egyre többen felismerik, hogy egy szakember támogatása sokat nyom a latban. Ennél már csak akkor járunk jobban, ha egy különleges egzotikus országot választunk esküvőnk helyszínéül. Összegyűjtöttük a legfontosabb érveket a külföldi esküvők mellett.

Egy életre szóló, különleges élmény

Legyen szó a Kanári-szigetek páratlan homokos partjáról, Ciprus mélykék tengeröbleiről, Görögország pompás Olymposzi Riviérájáról vagy a Seychelle-szigetek festői szépségű ezüsthomokos partjáról, biztos, hogy egyedülálló élményben lesz része az esküvőn jelenlévőknek. Az már csak a páron múlik, hogy szűkebb körben vagy nagyobb közönség előtt mondja ki a boldogító igent a kiválasztott mesébe illő helyszínen.

Stresszmentes kényelem

Legyen szó hivatalos vagy jelképes ceremóniáról, a kiválasztott szervezők sokat segíthetnek. Az Esküvőpalota például komplett esküvői csomagokat kínál. A jegyespárnak nincs más dolga, mint kiválasztani a neki leginkább megfelelő ajánlatot. Ezek a csomagok általában tartalmazzák a szertartás lebonyolítását, az esküvő hivatalos költségeit, a tortát, a zenét, a vacsorát. Igény szerint választhatók olyan extra szolgáltatások, mint a fodrász vagy a professzionális fényképész. A szervezők legtöbb esetben a szálláshely foglalásában és az utazás megtervezésében is segítenek.

Külföldi esküvő és nászút egyben

Az egyik legnagyobb előnye a külföldi esküvőknek az, hogy a ceremóniát követően azonnal meg is kezdődhet a nászút. Nincs szükség hosszas helyszínkeresgélésre, fáradságos pakolásra és a repülőjegyek intézésre! A friss házaspár a boldogító igen kimondását követően a megérdemelt pihenésre, a kikapcsolódásra és természetesen egymásra koncentrálhat.

Költséghatékonyság

Ha a külföldi esküvők mellett szóló érveket vesszük sorra, szükséges megemlítenünk azok költséghatékonyságát. Egy hazai, nagy létszámú esküvő megszervezése, a násznép elszállásolása és a későbbi nászút, akár több millió forintba is kerülhet. Sokat spórolhatnak a párok egy megfelelő szervezővel és egy meghitt körben megtartott, nászúttal összevont külföldi álomesküvővel.

Bárhogy is döntenek a jegyesek, előtte érdemes az érveket mérlegelni. A legfontosabb az, hogy az esküvő végül életük legszebb napja legyen, amikor is egy romantikus, egzotikus helyszínen örökre összekötik életüket.

Irány a webshop!