Válassz stílusos megoldást, telepíts napvitorlát a teraszra!

Napjainkban egyre többen választják teraszok, erkélyek, gépkocsibeállók, homokozók árnyékolására a dekoratív, egyszerűen telepíthető és mindemellett igen kedvező árú napvitorlákat.


Az első, melengető tavaszi napsugarak hívogatóak, a hosszú, fényszegény és hideg téli hónapok után mindannyian vágyunk ki a szabadba, a napra, ám nyáron, amikor nem lehet megmaradni a tűző napon, hatékony árnyékolót kell keresni, ha élvezni szeretnénk a terasz, a kert nyújtotta előnyöket. Milyen megoldások közül választhatsz? Miért a napvitorlák jelentik a legjobb megoldást?


A terasz árnyékolása

Válassz a terasz formájának, méretének, elrendezésének, és természetesen igényeidnek megfelelő megoldást, esztétikus napvitorlát, hogy a szabadban élvezhesd az étkezéseket, illetve legyen egy naptól védett hely a pihenéshez, relaxáláshoz!


Az otthonok külterei akkor használhatóak igazán, ha kényelmes bútorokkal rendezzük be a teret, továbbá védelmet nyújtunk a napsugárzás és az eső ellen, így tavasztól ősz végéig élvezhetjük a jól megérdemelt pihenést. Végleges és ideiglenes megoldások közül választhatsz, ahogy az igényeid és a pénztárcád engedi.


Mindkét típusnak megvannak az előnyei és a hátrányai, amelyekkel vásárlás előtt jó, ha tisztában vagy. A féltetők, pergolák sokba kerülnek, viszont biztos megoldást jelentenek minden időben. A klasszikus napernyők használata egyszerű, előnyük, hogy igény szerint áthelyezhetőek, viszont szélben nem használhatóak. A naprolók nagy, ház melletti teraszok árnyékolására alkalmasak, automata verzióban maximálisan kényelmesek.


Miért napvitorlát válassz?

Kedvező áron keresel tökéletes megoldást? Válaszd a napvitorlát, hiszen amellett, hogy nagyon mutatós, hangulatos, igazán kreatív megoldás is erkélyek, teraszok és nagyobb területek nap elleni védelmére! Egyik legnagyobb előnye az ára, ugyanis összehasonlítva más árnyékolókkal, a napvitorla olcsónak számít.


Többféle méretben, formában és színben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legjobb megoldást. Több napvitorlát is felszerelhetünk fedésben, így egészen nagy területeket is lefedhetünk vele egy kültéri esküvő vagy parti alkalmával, illetve játszóterek, medencék árnyékolására is nagyszerű lehet.


A napvitorla telepítése egyszerű, leszerelve, összehajtogatva pedig kis helyen is elfér, így a téli tárolás sem okoz gondot.


Védelem a zivataros napokon is


Az erős napvitorla alapvetően a nap elleni védelmet szolgálja, kiszűri a káros UV-sugarak nagy részét. Egy alternatív árnyékoló alapvetően csak vízzáró, azonban kaphatóak vízálló anyagból készült változatok is, amelyek a nyári záporok idején is szárazon tartják az alatta tárolt holmikat, illetve az alatta tartózkodókat.


Megfelelően kifeszítve, enyhe lejtéssel telepítve elvezetik az esővizet, tökéletes védelmet nyújtanak, ráadásul a légáteresztő anyag jóvoltából alattuk tartózkodni nagy melegben is kellemes.


Irány a webshop!