Teljesítmény értékelése hatékonyan

A munkahelyen vezetőként, de sokszor kollégaként is szükség van rá, hogy értékeljük egymás vagy a beosztottaink munkáját. Ez sokszor nem hálás feladat, és jó néhány konfliktust szülhet, illetve megoszthatja a kollégák közti összetartást.


Viszont léteznek rá olyan módszerek, amelyekkel pont ellentétes és pozitív hatást tudunk kiváltani. Serkenteni tudjuk és hatékonyabbá tehetjük a munkatempót, és motiváltabbakká a munkatársakat.


Tanuljuk meg a módszereket egy kurzuson!


Mindenkinek lehetnek már korábbi tapasztalatai, hogy a teljesítményértékelés mikor működhet hatékonyabban. De jól bevált praktikákat, tanácsokat és ötleteket összeszedetten a Training360 teljesítményértékelés tréning Training360 teljesítményértékelés tréning nevű tanfolyamán lehet megtanulni.


Egy munkahelyen rendszeres időközönként sor kell keríteni a munkatársak értékelésére. Ezen a tréningen olyan fogódzót kapunk ehhez, amelyet ha sikeresen alkalmazunk, akkor a dolgozók nem fogják kényszernek érezni ezeket a perceket, és nem fog belőlük rossz érzést kiváltani.


Ha kimondottan egy vezető szeretne részt venni ezen a kurzuson, akkor pedig megtanulhatja, hogyan tegye úgy a dolgát, hogy közben inspirálja a beosztottait, hatékonyabb munkatempóra sarkalva.


A teljesítményértékelés tréning további céljai


A teljesítményértékelés sok helyen röviden TÉR-ként ismert. Ha hatékonyan zajlik, akkor nem csak az adott csoport szintjén, a részleg mikrokörnyezetében, hanem nagyvállalati szinten is ki fogja fejteni hatását. A cég érezni fogja a változásokat az eredményességében, a dolgozók munkához való hozzáállásában.


A Training360 tematikája a fentieken túl nagy hangsúlyt fektet a folyamatos visszajelzésekre. Hiszen ha a kommunikáció oda-vissza történik, és nem kizárólag a teljesítményértékelések idején zajlik, akkor a munkatársak észre sem veszik a különbséget, szinte beleépül a mindennapjaikba.


A visszajelzések rendkívül fontosak napjaink munkamorálja szintjén. A vezetők el szokták felejteni, hogy a dolgozóknak szükségük van arra, hogy tudják, ők is hasznosak egy vállalat életében, és meg legyenek dicsérve. Ne csak akkor szóljanak nekik, ha valamit rosszul végeztek el, vagy hibáztak. Pontosan a precíz, jól végzett munkát kell, hogy mindig kövesse egy-egy jó szó vagy elismerés.


A tanfolyam tematikája


A teljesítményértékelés nem egy könnyű feladat. Ez a tréning olyan eszközöket ad a vezetők kezébe, amelyekkel hatékonyan tudják mérni és meghatározni egy-egy dolgozó munkáját, miközben motivációra is sor kerül. Ezen folyamatok közben egy vezető számtalan kihívással kell, hogy szembenézzen. A tréningen ezeknek a kezelésére is fény derül.


A tematikáról további részleteket a honlapon lehet olvasni. A tréningen bárki részt vehet és nem szükséges semmilyen előképzettség, de elsősorban azoknak ajánlott, akik a vállalatvezetés valamilyen szintjén emberekkel együtt dolgoznak, és szükségét látják, hogy sor kerüljön ilyen beszélgetésekre, mert korábban nem volt vagy a cég életében kötelező jellegű náluk a rendszeres teljesítményértékelés.


Irány a webshop!