Saláta? Miért is ne?

Vannak, akik a mai napig úgy tekintenek a salátákra, mint pár fűízű zöldségre, nos, az ilyen saláták valójában nem is saláták. Az igazi saláta bőséges, kiadós, és gazdag alapanyagokban is. Az igazi saláta után mind a 10 ujjunkat megnyaljuk. Ha eddig Te is szkeptikus voltál a salátákkal való jóllakás kapcsán, akkor olvasd el a következő cikket, és egy új szemléletmóddal is gazdagodhatsz!

Az egészség nem klisé!

Biztosan a könyöködön jön már ki, hogy “a saláta nagyon egészséges”, “a saláta tele van vitaminokkal”, pedig nem is gondolnád, milyen jótékony hatással lehet egészségedre. Néhány konkrét példa talán észhez térít.

Először is a saláták serkentik az anyagcserét, a vérkeringést, illetve rengeteg hasznos antioxidánst és vitamint is tartalmaznak. A saláta továbbá segítheti a savtalanító kúrákat, diétákat is, hiszen az egészséges étkezés alapvető pillérei.

Zöldlevelecskék a Zöldlevelecskében

Most azt gondolhatod, hogy már én is zöldségeket beszélek, de tulajdonképpen csak a Zöldlevelecske Salátaműhely különleges salátatáljai hatása alatt állok, még mindig. Ezekre a salátákra elég csak ránézni, és te is azt fogod magadban gondolni, hogy muszáj megkóstolnod valamelyiket!

De mit kell tudni a Zöldlevelecske Salátaműhelyről? Ez egy olyan hely, ahol nagyon egyedi salátákkal találkozhatsz, sőt, Te magad is összeállíthatod a kedvencedet! Az online rendelési rendszernek köszönhetően pedig akár már 50 percen belül kézhez kaphatod saját salátakülönlegességedet.

Első a friss alapanyag

Manapság az emberek egyre jobban odafigyelnek arra, hogy mit esznek. Erre az apró Salátaműhely is nagy gondot fordított. Az alapanyagok 90%-a közeli családi gazdaságokból származik, ezeket gondosan ellenőrzik és válogatják, így kifejezetten magyar forrással dolgoznak. Ezen túlmenően 100%-ban magyar tulajdonú a vállalkozás, pontosabban fogalmazva Szegeden található.

Felmerülhet benned még egy aggály a salátabár kapcsán, ez pedig a saláták frissessége. Ne keverd össze a szupermarketekben kapható, előre csomagolt salátákkal az igazi salátákat! Mindent helyben készítenek neked, a rendelést követően, így nem találkozhatsz silány, lankadt levelecskékkel.

A rendelés menete

Felkeltettem már az érdeklődésed? Akkor bizonyára érdekel a rendelés menete. A legtöbb oldalhoz hasonlóan elég, ha regisztrálsz, majd belépsz a felületre. A fiókodban vagy választasz egy salátát, vagy összeállítasz egy egyedi ételt. Ez utóbbi gyorsan megvan, a salátamix alapjához csak választanod kell összetevőket, egy finom öntetet, és a tetejére magvakat is szórhatsz! Egy jól sikerült recept kincs, így el is mentheted egy legközelebbi alkalomra!

A Zöldlevelecske Salátaműhely történelmi üzlethelyisége is vonzó, így tökéletes program lehet a nyaralás alatt, ha beugranátok valahová ebédre!

Irány a webshop!