Provident szolgáltatások - egyszerűen, kényelmesen

Előrelátó Csomag

Az Előrelátó Csomag legfontosabb tulajdonsága az ügyfél halála esetén történő tartozáselengedési szolgáltatás. Az Előrelátó Csomag a meghosszabbított elállási és felmondási opció mellett az ügyfél számára csoportos élet- és balesetbiztosítást egyaránt tartalmaz. Az Előrelátó Csomagot az ügyfelek külön díj ellenében vehetik igénybe gyorsan és egyszerűen. A szolgáltatás természetesen a Provident heti vagy havi törlesztésű hitelei mellett is igénybe vehető lehetőségnek számít.

Az Előrelátó Csomag kifejezetten biztonságos választás, hiszen az ügyfél halála esetén a Provident teljes mértékben elengedi a halál napján érvényes tartozást. Emiatt az elhalálozott személy örököse semmilyen fennálló tartozással nem fog rendelkezni a Provident irányába.

Az Előrelátó Csomag választása esetében a hagyományos, 14 napos elállási és felmondási lehetőség 30 napig érhető el az ügyfelek számára. A kölcsönszerződéstől való elállás költségmentes. A csomag igénybevételével a csoportos életbiztosítás mellett balesetbiztosítást is kap az ügyfél.

Otthoni Szolgáltatás

A Provident által biztosított hitel mellé külön díj fizetése ellenében az Otthoni Szolgáltatás is igénybe vehető. Az Otthoni Szolgáltatás által az ügyfél otthonában történik a készpénz átadása, amely kifejezetten kényelmes és egyszerű opciónak számít.

A szolgáltatás igénybevétele esetén a Provident munkatársa az otthonában látogatja meg az ügyfelet, így minden hitelbírálathoz szükséges papírmunka helyben elvégezhető. A szerződés megkötése után az ügyfél számára a kölcsön rövid időn belül átadásra kerül készpénz formájában.

Az Otthoni Szolgáltatás valóban a legkényelmesebb lehetőség, hiszen egyáltalán nem szükséges a bankba elutazni. Nincs kényelmetlen és hosszú ideig tartó sorban állás, hiszen házhoz jön a szolgáltatás. Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban a hitelügyintéző szakember részletes tájékoztatást nyújt az ügyfél otthonában, nyugodt körülmények között.

További fontos kényelmi szempont, hogy nincs szükség bankszámlára sem. Nincs semmilyen rejtett költség és késedelmi kamat, mivel mindenki számára egyszerűen átlátható folyamat a hitelügyintézés. A szolgáltatás igénybevétele esetén a területi munkatárs az ügyfelet az otthonában, a kívánt időpontban látogatja meg. A Provident szolgáltatások hétvégén vagy a banki nyitvatartási időn kívül is elérhetők, így minden feltétel adott a kényelmes ügyintézés megvalósításához.


Irány a webshop!