Online intézhető munkaügyek jogi rendszeren keresztül?

Könnyítsd meg te is a saját dolgodat! A munkaszerződések és más jogi ügyek is intézhetőek elektronikusan, ezzel jelentős terheket levéve a kis- és középvállalkozások vezetőinek válláról. Ha neked is értékes, s sokszor túl kevés az időd, akkor mindenképpen tarts velünk a cikkben!


ISMERJÜK MEG AZ ONLINE JOGI RENDSZERT, AMELY LEHETŐVÉ TESZI MINDEZT!


Az eKRS online jogi platform a KRS Ügyvédi Irodának tulajdonképpen egy szolgáltatása a sok közül. Azon ügyfeleik számára hozták létre és gondozzák a felületet, akik nagyra értékelik a gyorsaságot, a minőséget, a rugalmasságot, valamint a megbízható ügykezelést.


MILYEN ÜGYEINKET INTÉZHETJÜK AZ EKRS-EN KERESZTÜL?


A felületen keresztül egy gyors regisztrációt követően kilenc különböző ügytípus közül választhatunk: a cégügyek, a cégoptimalizálás, a cégmentés, az ingatlanügyletek, az adatvédelem, a home office, a magánszemélyi önrendelkezések, a munkaügyek és a követeléskezelés egyaránt elérhető opció, s ezeken belül további konkrét ügyek is választhatóak.


Az ingatlanügyleteken belül többféle adásvételi szerződés megkötésére is módunk van, kezdve az egyösszegű és a részletfizetéses megoldásokkal, folytatva az előszerződésen keresztül, egészen az ajándékozásig, cseréig vagy bérbeadásig.


Ehhez hasonlóan a cégügyek is változatos képet mutatnak, a cégalapításon túl különféle módosításokat, részvény átruházását, üzletrész adásvételét, valamint végelszámolást is intézhetünk, de akad itt szerződéseink optimalizálására, valamint átmeneti nehézségek esetén cégünk megmentésére alkalmas csomag is, így elég széles körű szolgáltatást vehetünk igénybe, ráadásul mindezt fix áron.


ONLINE INTÉZHETŐ MUNKAÜGYEK, AVAGY ÍGY CSÖKKENTHETJÜK A TERHEINKET


Kedvező, fix áron elérhető lehetőségek várnak az eKRS munkaügyek szolgáltatásán belül is. A munkaszerződések csomagot választva könnyedén megvalósíthatjuk az aktuális jogszabályoknak és törvényi kötelezettségeknek egyaránt megfelelő szerződéseinket gyakorlatilag bármilyen munkakörre vonatkozóan, miközben megfelelő munkáltatói tájékoztatót is kapunk.


Ráadásul a dokumentumok saját regisztrációnkon keresztül később is bármikor elérhetőek, letölthetőek, nyomtathatóak, így még ezt a feladatot is elengedhetjük.


Ezenfelül lehetőség van titoktartási szerződés megkötésére is, amely tartalmazni fogja a szerződést megkötő felek szükséges adatait, a titoktartás tárgyára vonatkozó információkat, valamint a titoktartás megszegésekor jelentkező szankciókat is. Ez a szerződés is teljes értékű irat lesz, amely bíróság előtt is megállja a helyét.


Végül pedig a KKV adatvédelmi csomagja leveszi azt a terhet is a vállainkról, hogy mi magunk kezdjünk el tájékozódni az adatvédelmi szabályozások tengerében. Láthatjuk tehát, hogy teljes körű szolgáltatást kínál ezen a területen is. A megbízható szakmai hátteret pedig természetesen a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja.

Irány a webshop!