Miért jó meglepetés a Szülinapi Újság?

Szülinapra Újságot!

Már maga az elgondolás is különleges, hogy egy darabka történelmet ajándékozzunk. Ez még annak is érdekes olvasmány, aki alapvetően nem szereti a múlttal kapcsolatos ajándékokat. Hiszen ki ne lenne kíváncsi, hogy mégis mi történt aznap, amikor született? A legfontosabb dolog természetesen megtörtént, hiszen világra jött, de ettől függetlenül a szobán kívül nem állt meg az élet. Ebbe nyújt betekintést a Szülinapi Újság.


Ez az újság egy több nyomdatermékből összeválogatott replika, amit korabeli köntösbe bújtatnak. Mivel A/3-as kivitelben készül, így az örökifjú korosztálynak sem okoz gondot az olvasása.

Különlegessége még az újságnak, hogy a címlapsztori természetesen az ünnepelt születésének a híre, amit egy egyedi cikk és egy hozzá tartozó, babakori fénykép illusztrál. Bár az újság főként az aznapi sajtó digitalizált változata, mégis, annyi személyes cikket tehetünk az újságba, amennyit csak szeretnénk. Ugyanez vonatkozik a fényképekre és egyéb személyre szabott írásokra.

Ez alapján nyugodt szívvel választhatunk egyedi megfejtéssel rendelkező keresztrejtvényt, saját cikket, valamint akár személyre szabott horoszkópot is az újságba.

Mivel az újság elsősorban születésnapra készül, így az aznapi sajtóból szemezgetnek a készítéskor. Ez akár több újság is lehet, mint amilyen a Magyar Nemzet, a Magyar Hírlap, a Népszava, a Népszabadság, az Esti Hírlap, a Népsport vagy akár a Szabad Szó és még sok másik. Ez főleg azért alakult így, mert gyakran akadnak olyan dátumok, amikor éppen nem volt nyomtatott sajtó. Ilyen például, hogy egy időben nem volt se tv, se újság vasárnap és hétfőn, valamint a háborúk, forradalmak időszakában sem bővelkedtünk újságokban. Éppen ezért, ha ilyen napra esik a születésnap, akkor az újságot a környező napok híreiből állítják össze.

Megrendelés

Maga a rendelés folyamata egyszerű és átlátható, mivel csak ki kell választani, hogy milyen alkalomból, kinek, milyen születési dátummal szeretnénk újságot készíttetni. Ezután kiválaszthatjuk vagy megírhatjuk a szöveget, és csatolni kell a fényképet is. Következő pontként kerülnek kiválasztásra a további cikkek, képek és egyéb extrák.

Szerencsére a fizetés rendkívül egyszerű, hiszen nincs más dolgunk, mint megrendelni és már fizethetjük is ki online vagy akár átutalással is. Sőt, az átvételkor készpénzben is rendezhetjük a számlát.


A Szülinapi Újság különlegessége, hogy nem csak személyesen és postán keresztül vehetjük át, de akár az ünnepelt otthonába is kérhetjük a szállítást.

Irány a webshop!