Hányféle funkciót láthat el egy faház?

Az utóbbi időben méltán népszerű faházak egyre több lehetőséget rejtenek magukban a felhasználás szempontjából. Ugyanis már nemcsak a klasszikus szerszámtároláshoz használjuk őket, hanem mérettől függően akár hétvégi pihenőházként, garázsként vagy home office lehetőségként is gondolhatunk rájuk.


VÁLASSZON ELŐRE ELKÉSZÍTETT FAHÁZAT!


Rengetegféle előregyártott elemekből készített faház elérhető már a piacon. A hétvégi pihenéshez is választhatunk ezek közül, például a Tokió pihenőház kiváló választás lehet, mivel több méretben is elérhető, így könnyen saját telkünk sajátosságaihoz igazíthatjuk.


Egy kifejezetten igényes kidolgozású, részletgazdag kerti faházról van szó. Alapvetően natúr, kezeletlen, méretre szabott faanyagból készül. Ez magában hordozza annak a lehetőségét is, hogy a faanyag kezelésénél kiválaszthatjuk a számunkra tetsző színeket.


Arra is van lehetőség, hogy ne csupán a méretét válasszuk meg, hanem azt is, hogy hőszigeteléssel vagy anélküli kivitelben szeretnénk telepíteni új házunkat. A szerkezet tartozékai a hőszigetelt üvegezéssel rendelkező kétszárnyú ajtók, illetve ablakok, továbbá a 19 milliméter vastagságú padlózat, mely impregnált, illetve telített párnafákon áll.


TALÁLJA MEG AZT A FUNKCIÓT, AMELY LEGINKÁBB KIELÉGÍTI AZ IGÉNYEIT


Az e-kert.hu webáruházban kapható hétvégi faházak a modern építészeti környezetbe is esztétikusan beilleszthetőek. Nem pusztán egy felhasználási lehetőségünk van, hiszen ez a konstrukció megfelel annak, hogy kialakítsunk egy pazar szaunaházat, de kerti pihenőként vagy egy hétvégi házként is megállja a helyét.


A ház gerincmagassága 270 cm, így egyáltalán nincs olyan érzésünk, mintha egy kis sufniban kellene tölteni az időnket, hanem egy kényelmes és modern teret hozhatunk létre a pihenőház megépítésével.


Amennyiben a hőszigetelt kivitelt választjuk, a megfelelő rétegrend kialakításával elérhető, hogy télen is és nyáron is komfortos legyen a használata. A nyílászárók üvegezése azonban mindkét kivitel esetében szigetelt változatban készül.


MIÉRT JOBB EGY FAHÁZ, MINT A HAGYOMÁNYOS TECHNOLÓGIÁK?


A fa alapanyagként való felhasználása nagyon hosszú időre nyúlik vissza. Ez az egyik legtermészetesebb módja az építkezésnek. Olyan építőanyag felhasználásával készülnek a faházak, mely nem terheli a környezetet, és kifejezetten környezettudatos megoldásnak tekinthetjük.


Az építőipari kivitelezések területén is egyre inkább előtérbe kerül annak a jelentősége, hogy a környezet kímélését tartsuk szem előtt. Válasszunk olyan anyagokat, amik nemcsak élhetőek és esztétikusak, hanem azt is biztosítják számunkra, hogy időnket és pihenésünket egy természetes közegben tölthessük el! Válassza Ön is a faanyagot, építsen faházat, és éljen egy egészségesebb életet!

Irány a webshop!