Felújítás zajlik? Mikor érkezik el a nyílászárók megrendelésének ideje?

Sajnos a gyakori válasz erre a kérdésre az, hogy attól függ, melyik nyílászáróról beszélünk. Hiszen az ablakokról és a bejárati ajtóról jellemzően mihelyst lehetőség van rá, azonnal gondoskodni szoktak a kivitelezők, illetve a megrendelők.


MIÉRT MÁS NÉMILEG A BELTÉRI AJTÓK HELYZETE?


A beltéri ajtókat rendszerint úgy szokták tekinteni, mint amelyek a beköltözéshez elengedhetetlenek, mégpedig annak érdekében, hogy mindenkinek tökéletes privát szférája legyen, illetve nyilvánvaló elvárás az is, hogy a mellékhelyiségek és a fürdőszobák ajtókkal és zárható zárakkal is rendelkezzenek.


Habár az alapvető testi és lelki komfort szükséglete a magunkra csukható beltéri ajtó, mégis elég gyakran előfordul, hogy a megrendelés leadásakor már nincs lehetőség, idő a további várakozásra és ezért döntenek a vásárlók valamilyen kompromisszumos megoldás mellett.


Ám ha ez a választás csupán kényszer, és kelletlenül fogjuk nézni minden áldott nap a választott példányokat, akkor ez bizony nem a legjobb döntés volt, amelyet meghozhattunk az adott pillanatban!


LEGYÜNK MEGFONTOLTAK, DE HOZZUK MEG A DÖNTÉST IDŐBEN!


Habár a választás elkapkodása pontosan olyan kellemetlen, mint az, ha kényszerítve vagyunk rá, abban egészen biztosak lehetünk, hogy a halogatás nem lesz célravezető!


Az Ajtóház beltéri ajtajai között többféle felületű nyílászáró közül válogathatunk, a dekorfóliás, a CPL felület, a festékszórt, valamint a nemesfa ajtók egyaránt kínálatuk részét képezik. Ezek némelyike előre rendelhető, míg más típus akár azonnal rendelkezésre állhat, így akár késlekedés nélkül házhoz szállíttatható!


MIKOR ÉPÍTSÜK BE: ELŐRE VAGY UTÓLAG?


Ma már egyértelmű a válasz erre a kérdésre, hiszen az utólag beépített beltéri ajtók számítanak modern megoldásnak. Ezzel a módszerrel ugyanis a teljes kőműves és festői munkálatok végeztével kerülnek helyükre a beltéri ajtók, így biztos hatékonyságot tudnak garantálni.


A megjelenést, stílust tekintve pedig örvendhetünk a szerencsének, hogy akár a tele ajtó változatoknál tudjuk letenni a voksunkat, akár a fém- vagy üvegbetétes típusú ajtókért, esetleg a klasszikus, elegáns kivitelezésért rajongunk, elképesztő választék teszi biztossá azt, hogy ráleljünk a tökéletesre, az igazira!


Amennyiben mégis hiába keressük azt a bizonyos darabot, amelyet megálmodtunk, egy kis tervezéssel, egyedi megrendeléssel és némi türelemmel (amíg a gyártási folyamatot és a végeredményt megvárjuk) rátalálhatunk arra a tökéletes bejárati ajtóra, amelyről mindig is ábrándoztunk!


Mindezeken felül azért se az utolsó feladat legyen a nyílászárók megrendelése, illetve megvásárlása, mert akár olyan problémákat is kezelhetünk velük, amelyekre korábban nem is gondoltunk volna. Például a teljesen sötét zuhanyzót üvegtégla nélkül is világosabbá tehetjük egy gyönyörű üvegajtó segítségével!

Irány a webshop!