Fejlesztés játékosan

Egyszerű alapok

3-6 éves korig, illetve a picivel fiatalabbak, még csak “megalapozzák” tudásukat. Köztudott, hogy a kicsiknek nem ajánlottak az apró kacatok, nehogy a szájukba vegyék azokat. A kicsit idősebbek már bátran kísérletezhetnek a különféle játékokkal. Lassan megtanulhatnak számolni az abakuszon, gyakorolhatják a “vonalon belüli” színezést, vagy a testvérek lefoglalhatják magukat a fatorony játékkal is.

A lányok “paradicsoma”

A kislányok körében igazán népszerűek a gyöngyfűző játékok. Ez nagyon hasznos számukra, mivel javítja a motorikus készségeket, de fejlődik a kézügyesség és a kreativitás is. Saját alkotásaik különösen nagy örömmel töltik el kis szívüket, főleg akkor, ha anyának vagy apának készítették őket. Az elért cél, az elvégzett munka megerősíti önbizalmukat, ezért sokszor terápiás eszközként is funkcionál. Nem is beszélve arról, hogy mennyi Disney-s, kedvenc hercegnős fajtájukat szerezhetik be a kedves szülők.

Kreatív manócskák

Szeretné, ha gyermeke egy igazi kis kreatív manócskának érezné magát? Akkor vehet dominót, rajzoló és festő szetteket, kis táska készítő szetteket, csillámló slime-ot vagy tudományos, kertészkedős, állatos játékokat.

A kreatív játékok előnye, hogy nagymértékben hozzájárulnak a gyerek szellemi és lelki fejlődéséhez, valamint fejlesztik a kézügyességet, a motorikus funkciókat is. Segítik még a kreatív gondolkodás és a személyiség kibontakoztatását, a rész-egész összefüggéseinek megértését. A befejezett cél önbizalmat ad, és hozzásegíti a lelki fejlődéshez.

Okoskodók

Az oktató játékok kialakítják és fejlesztik a képességeket. Általuk stresszmentesen, játékosan, otthoni környezetben tanulhatnak a lurkók, és egyre nagyobb tudást szerezhetnek egy-egy témakörben.

A tudományos kártyák, az ügyességi játékok, a Brainbox-ok, a gyerek társasjátékok mind-mind jótékony hatással bírnak a fejlődésre nézve.

Fontos megemlíteni, hogy a játékok mellett a szülők támogató, szerető társasága is elengedhetetlen a gyermekek számára.

A játékos tanulás érdekében nyugodtan nézze át a Szoti webáruház képességfejlesztő kreatív játékait, amelyek egyben biztosítják gyermeke önfeledt szórakozását!


Irány a webshop!