Eozin Magazin

Az Eozin Magazin újraindulásával egy újjáéledt szerelem tanúja lehetsz. Egy olyan szerelemé, ami éveken át működött, jó is volt, de aztán átalakultak a körülmények, megváltoztak a szereplők, és végül elváltak útjaik.

Aztán eltelt néhány év, mindenki járta a maga útját, és egy szerencsés csillagegyüttállás pillanatában újra találkoztak. Így jártunk mi is az Eozin Magazin ötletével: újra fellángolt a szenvedély. Ahogy a bölcs régi-új szerelmesek is: nem az egykori módon akarjuk folytatni az online magazinunkat (bár ami jól működött anno, azt természetesen megtartjuk), ám egy friss, a mai kor igényeit szem előtt tartó, kulturális kincseket bemutató oldallal jelentkezünk.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért van szükség egy n plusz egyedik portálra Pécsett? Erre a válaszunk az, hogy ez nem híroldal, ez a kultúra szerelmeseinek kincses szigete. Ahová szabad perceikben kiköthetnek, töltekezhetnek és tovább indulhatnak.

Mire számíthatsz?

#múlt: Azok a régi szép idők - nosztalgikus történetek a régi Pécsről. + Izgalmas betekintés a Zsolnay-gyár és a család egykori életébe.

#közeli: Portéinterjúinkban olyan közel megyünk a tüke és a Pécsre érkező művészekhez, mint eddig soha!

#modern: Videó, podcast, 3D grafika, frissesség!

#girlpower: Zsolnay kisasszonyoktól a mai nőkig: dolgozó nők, anyák, példaképek.

#design: Kiállítások, dizájnelemek, képzőművészet!

#örökség: Rejtett értékeink – hogyan válhatsz turistává Pécsen? Minden, amit nem tudtál a saját városodról!

#kult: A pécsi kultúra legjava: koncert, színház, tánc, előadások!

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. munkatársaiként hisszük, hogy Pécs nem csak 2010-ben volt a kultúra fővárosa, hanem ma is az.

Tarts velünk!

Irány a webshop!