Egyedi minták körömnyomda segítségével


TARTALOM

Szeretnél páratlan és izgalmas körmöket, de most nem tudsz eljutni a körmösödhöz? Unod a sima, egyszínű lakkokat, de nem tudod, hogy mivel kellene feldobni őket? Mutatunk egy igen jó ötletet, amivel akár minden nap más mintát varázsolhatsz a körmödre.


A körömnyomda


A körömnyomda technika egy igen egyszerű eljárás arra, hogy a végeredmény egyedi és különleges legyen. Mivel nem igényel semmilyen felkészülést, sem pedig előzetes tudást, így akár magadnak is felviheted a mintákat otthon a körmeidre. Az eszközigénye elég kicsi, hiszen kell hozzá:


  • egy tetszőleges színű nyomdalakk
  • egy nyomdalemez-lehúzó kártya
  • egy nyomdalemez
  • egy körömnyomda


Ha pedig szeretnéd rendben tudni a körömnyomdához szükséges kellékeidet, akkor érdemes beszerezni egy nyomdalemeztartó tokot.


Ezeket megvásárolhatod szettben is, amiben megtalálsz egy előre csomagolt nyomdalemezt, egy körömlakkot (általában fehér) és minden felsorolt eszközt. Ez bár minden drogériában kapható, mégis az egyetlen hátránya, hogy nem magadnak választod ki a felsorolt eszközöket.


Ha kedved szerint válogatnál, akkor inkább azt javasoljuk, hogy nézz körül a StudioFlash-nél, ahol rengetegféle szín és nyomdalemez közül válogathatsz igényeidnek megfelelően. Ne hagyd, hogy más döntsön helyetted!


Hogyan készítsd el?


A nyomda használata meglehetősen egyszerű. Röviden bemutatjuk, hogy hogyan is készül, így látni fogod, hogy igazán könnyen fogsz boldogulni vele!


Első lépésként készítsd el az alap lakkot, amire a nyomdát tervezed. Ha átlátszó körömre vagy épp színesre szeretnéd, lakkozd ki a körmöd úgy, hogy arra már lehessen dolgozni.


Az első használatkor húzd le a nyomdalemezről a fóliát és töröld át alaposan egy körömlakklemosóval átitatott vattával. Ugyanezt ismételd meg a nyomda fejével is. Ha elpárolgott a lemezről a lemosó, akkor kezdődhet az igazi munka. A következő lépést jobb, ha gyorsan és precízen végzed el, mivel a lakkok levegőre száradnak.


Válaszd ki a neked tetsző mintát, majd vigyél fel rá lakkot úgy, hogy befedje a mintát. A felesleget húzd le a lehúzókártyával, majd gördítsd rajta végig a nyomdát. Ezután, szintén egy gördülő mozdulattal helyezd a nyomdát a körmödre. Mivel a köröm is domború, így ha csak rányomod, nem lesz annyira esztétikus a végeredmény.


Ha készen vagy és jó lett a minta, akkor lehet tovább díszíteni és utána érdemes lekenni egy színtelen lakkal, hogy még tovább tartson.


Ugye, hogy nem bonyolult eljárás a körömnyomda technika? Könnyedén és gyorsan el tudod készíteni magadnak a legbulisabb körmöket is! Ne habozz, szerezz be egyet te is!

Irány a webshop!