Edzés a szabadban kényelmes és stílusos outfitben

Hideg van és korlátozások. A rendszeresen sportolók számára különösen kényelmetlen helyzet. Jó ugyan az őszi idő elől begubózni néha, ám a hetekig tartó edzéshiány levét majd később isszuk meg. Annak, aki eddig fitneszterembe járt, egy időre erről le kell mondania, és a napi/heti edzéseket otthon kénytelen megoldani. Jó részük ugyan könnyen megoldható, de valljuk be, a kinti edzéshez nem mérhető semmi.

Az ideális viselet az őszi/téli hónapok kültéri sportjaihoz

Elsősorban nem csak melegnek kell lennie. Természetesen fő szempont, hogy a melegítőfelső védje a testünket, az ízületeket a hideg levegőtől, de van még számos más tényező, amit ilyenkor figyelembe kell venni. A megfelelő szellőzés hiányában, mit sem ér a meleg ruha. Az egyébként is kellő hőt termelő test egy hosszú futás során nem csak hőt, de komoly mennyiségű nedvességet is termel. Ha a sportruházat nem szellőzik, egyrészt kényelmetlen lesz, és ez a teljesítményen és a komfortérzeten is ront. Másrészt felhevült, nyirkos testtel könnyebb egy betegséget is összeszedni. Tehát a meleg, de könnyen szellőző, hosszú fitneszruhákat érdemes választani.

Csak sikkesen!

Szintén javítja a közérzetet, ha nem a sok éves elnyűtt melegítőnkben végezzük az edzést. Persze a divatos leggings még nem alapfeltétele a jó teljesítménynek, ám mégis nagyobb örömmel indulunk neki a kihívásnak olyan fitneszruhában, ami kiemeli azokat az izmokat, amikért olyan keményen küzdöttünk.

Számos fazon közül válogathatunk, hogy megtaláljuk azt, ami a leginkább kihangsúlyozza a szép idomokat. Azoknak, akik úgy érzik, hogy van még egy-két helyről mit lefaragniuk, és nem akarnak a régi melegítőben mutatkozni, van egy jó hírem. Léteznek olyan, erős kompressziós anyaggal ellátott leggingsek, amelyek a kis hiányosságokat könnyen elfedik. Emellett kiemelik a női idomokat is.

A magas derékkal rendelkező leggingsekért igencsak hálásak lehetünk. Nemcsak optikailag karcsúsítják a derekat, hanem a hasizmoknak is kellő támaszt nyújtanak.

Komfortérzet mindenek felett

A design mellett a kényelem is fontos – és ha edzésről beszélünk, miért ne lenne az. Nagy kedvenc manapság az olyan szabással ellátott fitneszszett, amely a comb és fenékformáláson túl a praktikumra is koncentrál. Egy, a comb belsejébe varrott plusz anyag (ék) nagyban javítja a komfortérzetet. A gyártók termékei között pedig biztosan találunk olyan ruházatot, ami lehetőséget nyújt a telefon tárolására.

Egy mindent átmozgató, feszültséglevezető futás, főleg a megfelelő körítéssel kicsit kirángatja az embert a nyomott hangulatból. A megfelelő ruházat kiválasztása már félsiker. A többi csak a kitartáson és az erőnléten múlik!

Irány a webshop!