Az elegáns női karóra ma is elengedhetetlen kiegészítő

Talán soha nem állt még a hölgyek rendelkezésére akkora óraválaszték, mint napjainkban. Márkák tervezőcsapatai versengenek a vásárlókért, hiszen felismerték, mekkora üzleti lehetőség rejlik ebben a kiegészítőben.


Míg a férfiak általában megelégszenek néhány márkásabb órával, addig a hölgyek igazi gyűjtőszenvedéllyel vetik bele magukat a vásárlásba, és éppen úgy, mint egy új ruhát, első szerelemre megvásárolják a szívükhöz közel álló darabokat. Azonban a divatórák mellett érdemes odafigyelni arra, hogy egy-egy klasszikus és elegáns órával is rendelkezzünk!


Miért van szükség elegáns és márkás órára?


Számos olyan eseményen kell részt vennünk, ahol egy visszafogottabb, klasszikus óra sokkal helytállóbb, mint egy sportos vagy egy divatos darab. Az Órashop.hu rangos Tissot órái ezekre a helyzetekre nyújtanak megoldást, hiszen amellett, hogy kinézetüket tekintve bárhol megállják a helyüket, a márka hírneve is presztízst ad megjelenésünknek.


Ha tehát éppen állásinterjúra sietsz, üzleti tárgyalásod lesz, fogadásra vagy hivatalos, vagy más elegáns és szolid eseményre igyekszel, akkor egy Tissot női karóra kiváló társad lesz!


A svájci minőség ma is fogalom!


A Tissot több mint 160 éves márka, érthető, hogy miért is olyan népszerű. Hatalmas tapasztalat, svájci követelmények, pontosság és megbízhatóság jellemzi, emellett változatos kollekciókkal és régi közkedvelt típusok újrakiadásával remek darabokat szerezhetünk be. Külön előnye, hogy mindenképpen egy értéktartó befektetés, amit a következő generáció is szívesen fog viselni.


A márka élete nem volt könnyű, de mindig legyőzte a kihívásokat


Valljuk be, hogy 160 év igen hosszú idő. Háborúk, gazdasági válságok, technológiai ugrások történtek, melyekben a Tissot-nak nemcsak, hogy helyt kellett állnia, de meg kellett őriznie a vásárlókat és a márka hírnevét is. Nem volt ez mindig egyszerű, éppen ezért gazdasági okokból többször kellett felelős döntéseket hozni a tulajdonosoknak.


Volt ebben fúzió, beolvadás és egyéb létfenntartó döntés, jelenleg a márka a Swatch csoport tagjaként gyártja elsőosztályú termékeit.


A nőknek készített órák gyönyörűek!


Elég csak rápillantani ezekre a modellekre, hogy megállapítsuk, mennyi féle szín, forma és külső vár rád. Itt aztán meg fogod találni azt az órát, amire azonnal igent mondasz. Gyönyörű színátmenetes számlapok, elegáns vagy divatos modellek, retro, vintage, minimalista és klasszikus számlapok és szíjak között válogathatsz.


Még a közkedvelt búvárkollekció, a Seastar is kínál női változatot de a többi kollekcióból is bátran válogathatsz. T-Classic, T-Sport, T-Trend modellek várják, hogy kiválaszd és viseld őket. A Tissot nem egy olcsó márka, azonban nem is megfizethetetlen. Középkategóriába tartozik, bár az automata változatokért mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni.


A Tissot női órákról elmondható, hogy nagyon változatosak, különlegesek, így bárki megtalálhatja közöttük azt a stílust, amit a sajátjának érez. Nem tucattermékek, ezért biztos, hogy meg fogják nézni a kezeden, bármilyen helyzetben is viseled.


Irány a webshop!