Az elegáns felsők a ruhatár fontos alapjai

Mi, modern nők, szeretjük a divat és a kényelem megfelelő egyensúlyát kínáló ruhákat hordani. Nincs ez másképp az elegáns felsők esetében sem, amelyek sokszor a személyiségünk kiterjesztéseként működnek.

Már megvannak a kedvenceid? De vajon elég-e ennyi? Lehet-e egyáltalán túl sok felső a szekrényedben? Semmiképpen sem! Tehát itt az ideje bővíteni a kollekciódat az Abutik Női Ruha Webáruház felsőivel, amelyekből ebben a cikkben bemutatunk párat.

Hogyan válaszd ki a testtípusodnak megfelelő felsőt?

Minden nő egyedi alkattal rendelkezik. Ezért fontos ezekre a szempontokra figyelni, ahelyett, hogy vakon követnéd a trendeket.

Nézzünk meg néhány alapvető szabályt!

Először is fontos, hogy beazonosítsd a testtípusodat. Mérd meg a tested különböző részeit, és hasonlítsd össze a mért értékeket az interneten is fellelhető táblázatokkal, hogy megtudd, melyik kategóriába tartozol.

Körte alkat esetében érdemes olyan felsőket választanod, amelyek kiemelik a test felső részét. Ide tartoznak a V nyakú, az A-vonalú vagy a vízszintes, illetve aszimmetrikus csíkozással ellátott fazonok. Míg az alma alkatú nők választhatnak élénk színű, függőleges csíkozású és testhezállóbb felsőket is, amelyek kiemelik a derékvonalat.

A homokóra testalkattal rendelkezők bármit levehetnek a polcról - legyen az állatmintás, alaknak hízelgő vagy alacsony mellvonallal rendelkező darab. A szögletes alkatúak pedig egy hideg vállú, kiszélesedő vagy akár pánt nélküli A-vonalú fazonnal is kiemelhetik a vállukat.

Plus Size 434 felsők

Ezek a felsők a női idomokat remekül hangsúlyozó fazonnal rendelkeznek. Rugalmas anyagból, háromnegyedes ujjal, megfelelően elhelyezett gyűrt részekkel és olyan nyakkivágással készültek, amely remekül kiemeli a kulcscsontodat.

Bármelyik színű verziót is választod, mindegyiket nagyon könnyű formázni, mivel már alapból megvan bennük az a tulajdonság, amellyel mindenféle eseményen ragyogni tudsz.

Gumis vállú, megkötős felsők

Amennyiben nem igazán szereted a testhez álló felsőket, akkor egy Cavaricci 2 az 1-ben, gumis vállú, hátul megkötővel ellátott felső pont ideális számodra, mivel könnyed és szellős. A finom megjelenést pedig a ráncolt ujj és mellrész, illetve a hátán elhelyezett megkötő biztosítja.

Ez a darab, legyen bármilyen színű, minden időjárási viszonyhoz megfelelő viseletet biztosít, alkalomtól függően hordható egy nadrággal vagy akár egy ceruzaszoknyával is!

Vállra húzható felsők

Mutasd meg a gyönyörű vállaidat egy szexi, vállra húzható Cavaricci felső kiválasztásával! A legjobb tulajdonságuk a mellrészen gondosan elhelyezett fodrok, amelyek némi térfogatot és gördülékenységet kölcsönöznek ezeknek a csodás daraboknak. Csak párosítsd őket egy egyszerű fekete nadrággal, és hagyd, hogy ők beszéljen helyetted!

Ha tehát némi kecsességet és stílust szeretnél a ruhatáradhoz adni, mindenképpen érdemes néhány olyan elegáns női felsővel kibővítened, amelyek feldobják a hangulatodat, amikor a tükörbe nézel, de emellett kényelmesek is egyben.

Irány a webshop!