Arctisztító termékek

A Helia-D kiváló arctisztító termékei maximálisan igazodnak a vásárlói igényekhez. Mivel egyidejűleg sokféle elvárásnak kell, hogy megfeleljenek, a termékek rendkívül sokrétűek és összetettek.


Nagy igények - nagy választék


Természetes, hogy az alapvető igényeken túl (hidratálás, tisztítás, stb.), mindenkinek más és más extra elvárásai vannak a kozmetikummal szemben. Hiszen mindenkinek más az élethelyzete, más típusú a bőre. Egy extra száraz bőrű nő számára ugyanis egyértelműen nem felelnek meg a zsíros bőrre ajánlott krémek. Ugyanígy vannak, akik a nagyobb, kifejezetten gazdaságosabb kiszereléseket keresik mindenből, míg mások szeretik, ha mindig kéznél van a kedvenc termékük, így számukra ideálisabb a kisebb, praktikus utazó változat a kozmetikumból.


Terméktípusok


A webáruházban számos különféle terméktípus is megtalálható, így biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb változatot.


Arctisztító kendők


A smink hatékony eltávolítására szolgáló arctisztító kendők között is van bőrtípus szerinti differenciálás. A Fabulon Acne Stop például alapvetően zsíros, problémás bőrre ajánlott, míg a Cleanser Micellás Sminklemosó és Hidratáló Arctisztító kendő minden bőrtípus esetén bátran alkalmazható.


Arctisztító víz


A terméktípus egy kiváló képviselője a Botanic Concept termékcsaládba tartozó Botanic Concept Micellás Arctisztító Víz, amely kifejezetten olyan érzékeny bőrtípusra ajánlott, amely hajlamos a kipirosodásra. A termék sajátossága a szőlővíz tartalma, amely nyugtatja a bőrt.


Arctejek


A kínálatban találhatóak belőle különféle változatok. A Professional Hidratáló Arctej például ugyanis amellett, hogy hatékony eltávolítja a sminket, aloe vera és avokádó olaj tartalmának köszönhetően még ápolja és hidratálja is a vízhiányos bőrt.


Habok


A tisztító habok alapvető funkciója a sminkeltávolítás, azonban ezek a habzó lemosók ennél valójában sokkal többet nyújtanak. Képesek ugyanis szabályozni a bőr kollagéntermelését, valamint hidratálják és energetizálják a vízhiányos bőrt.


Fekete szappan


A fekete szappan a zsíros és problémás bőr tisztítására szolgál. Hiszen amellett, hogy gyengéden tisztít, mattosítja is a bőrt, amire nagy szüksége van a zsíros bőrnek. A szappant vizes kézzel ajánlott felvinni a bőrre, majd körkörös mozdulatokkal elsimítani azon.


A márka természetesen nem csak az érett bőr ápolását célozza meg, hanem a fiatalok bőrére is gondolt, amikor kifejlesztette a Fabulon Acne Stop Tini Tonikot, amely megemelt fűzfakéreg tartalma révén hatékonyan ápolja a zsíros, pattanásos bőrt.


Az arctisztító termékek választéka rendkívül széles és sokoldalú, így biztosan mindenki megtalálja a saját igényeihez leginkább illeszkedő, a bőrtípusa számára legideálisabb kozmetikumot, hogy biztosítsa arcbőre számára a lehető legjobb törődést.

Irány a webshop!