A Prym patentozó fogó egyszerű használata

A patentokat a kreatív hobbik során különböző célokkal használhatjuk. Egyrészt megtarthatjuk a valódi funkciójukat, vagyis hogy két részt össze tudjunk velük kötni nyitható módon. Másrészt pedig sok helyen csupán dísz funkciót látnak el. Valamint lehet ötvözni ezt a kettő verziót is, hiszen miért ne lehetne valami egyszerre funkcionális és díszítő elem? Ezen kívül hasonló módon tekintünk a ringlikre is. A patentokban és ringlikben közös továbbá, hogy hasonló módon kell őket applikálni. A Prym patentozó fogóval gyerekjátéknak tűnik majd mindkettő felhelyezése, a következő cikkben pedig ennek a menetét fogjuk részletezni.

A Prym patentozó fogók típusai

A gyártó nagyon széles választékot kínál patentokból és ringlikből, így nem meglepő tehát, hogy kapható náluk ezekhez való eszköz is. A Prymről elmondható, hogy ár/érték arányban az egyik legjobb választás, hiszen megfizethető áron kínálják a magas minőségű alapanyagokat és szerszámokat.

Az anyagok előlyukasztásához a 390900 - as számú alapfogót érdemes választani, aminek a segítségével 3 és 4 mm-es lyukat lehet szúrni. Ehhez tartozik még egy műanyag segédeszköz, amivel a fém lyukszúrókat könnyűszerrel eltávolíthatjuk a patentozó fogóból.

Táskákat készítesz és nem ártana rá néhány patent és ringli? Esetleg egyéb táskákra való kiegészítőre is szükséged lenne? Keresd fel a Butika.hu weboldalát és válogass a minőségi alapanyagok közül, hogy a végeredmény biztosan ne okozzon csalódást és hosszú távon használható legyen!

Az alap fogóhoz vásárolhatsz kiegészítőként olyan patentrögzítő szetteket, amikkel 12.4 mm-es vagy 9 mm-es műanyag patentokat tudsz rögzíteni.

A 390901 és 390902-es számú patentozó fogók alapvetően eléggé hasonlóak a funkcióikat tekintve, csupán a megjelenésükben lelhetőek fel különbségek. Az alap fogótól annyiban térnek el, hogy jár hozzájuk egy műanyag patentrögzítő szett is, amivel akár csillag vagy szív alakú patentokat is tusz rögzíteni. Tehát, ha díszítő funkciókat szeretnél ellátni a patentokkal, akkor ezek a fogók kiváló választásnak bizonyulhatnak.

A 673130-as számú ergonómikus szerkezet segítségével az anyag szinte bármely pontján tudunk patentokat vagy ringliket rögzíteni, ehhez a csomaghoz kiegészítő eszközök vagy szerkezetek nem tartoznak.

Fontos tárolási tudnivalók

A fent említett Prym eszközökkel a patentok és ringlik rögzítése kis gyakorlás után már gyerekjátéknak fog tűnni. Arról viszont sose feledkezz meg, hogy a tartozékokat és alapanyagokat méretek szerint felcímkézve tárold. Egy esetleges tévedés ugyanis nem csak egy elrontott darabot eredményezhet számodra, hanem akár a patent rögzítéséhez használt fejben is sérülést okozhat, ami akár a szerkezet cseréjét is indokolttá teheti.

Irány a webshop!