A Plugshare applikáció használatának előnyei

Amikor egy magánszemély vagy cég elektromos személyautó beszerzése előtt áll, akkor a döntését nagyban befolyásolja, hogy milyen éppen hazánk töltőállomás lefedettsége. Ezenkívül, ha munkája vagy egyéb szabadidős tevékenysége rendszeresen külföldre szólítja, bizony el kell gondolkodnia, hogy az adott országokban fogja-e tudni és milyen gyakorisággal tölteni a villamos autóját.


MI IS AZ A PLUGSHARE?


A Plugshare egy nemzetközi mobil applikáció, mely bármilyen felhasználó számára hozzáférhető és letölthető. Minden elektromos gépjárművel közlekedő számára hasznos és ajánlatos letölteni, mivel rengeteg információt tartalmaz.


Számos töltőállomásokat üzemeltető cég informálja a felhasználókat arról saját alkalmazásán keresztül, hogy hova telepített töltőállomásokat. A Plugshare viszont egy fontos jellemzőjében különbözik a többitől, mégpedig abban, hogy itt mi magunk, a fogyasztók is felvihetünk adatokat az alkalmazás számára, így informálva bármelyik vezetőt az éppen aktuális helyzetről.


Hiszen egy utazás alkalmával tisztában kell lennünk azzal, hogy az adott töltőállomás - azontúl, hogy pontosan hol helyezkedik el - éppen működik-e, vagy meghibásodott, használja-e valaki, és egyáltalán ingyenes-e. Így biztosak lehetünk abban, hogy nem fognak bennünket meglepetések érni.


MIT KELL TUDNI MÉG AZ ÚTVONALUNK MEGTERVEZÉSÉHEZ?


Nem elegendő ismerni és telepíteni a Plugshare alkalmazást, hiszen ahhoz, hogy megfelelően meg tudjuk tervezni mindennapos útvonalunkat, akár itthon, akár külhonban, először is alaposan ismernünk kell saját új szerzeményünk néhány alapvető műszaki paraméterét.


Nem árt tudni, hogy milyen hatótávolsággal rendelkezik elektromos gépjárművünk. Ez azt jelenti pontosan, hogy milyen messzire tudunk vele eljutni egy töltéssel. Ismerni kell autónk és annak akkumulátorának a típusát és teljesítményét, hogy meg tudjuk határozni a hatótávolságot és ez alapján ki tudjuk keresni, hogy hol találunk megfelelő töltőállomást.


Az EautóTöltőkábel.hu webáruház autóválasztója segít Önnek kiválasztani, hogy melyik töltési mód a legmegfelelőbb. Csak be kell írnia személyautója márkáját és modelljét, és az oldal kiadja az ehhez kapcsolódó töltési változatokat. Egyben jelöli a legmegfelelőbb variációt is. A táblázat alján Ön megtalálhatja ezzel a töltéssel meghatározott hatótávolságot, és olvashat még más hasznos információkat is.


AZ UTAZÁSOKHOZ TÖLTŐKÁBEL IS KELL


Nagyon fontos szempont, amelyet minden elektromos autót üzemeltetőnek tudnia kell, hogy mindig legyen nála a nyilvános töltőállomásokkal kompatibilis töltőkábel. Az EautóTöltőkábel.hu webáruház oldalán számos tanácsot olvashat a töltőkábelek vonatkozásában, sőt, a cég tanácsadói segítenek kiválasztani is az Ön és autója számára legmegfelelőbbet!


Ha minden készen áll az elektromos autóval történő utazáshoz, töltse le minél előbb a Plugshare alkalmazást, és segítse Ön is utastársait az információk megosztásával!

Irány a webshop!