A lézeres intim szőrtelenítés higiénikus és biztonságos megoldás

Nők és férfiak küzdenek naponta a szőrtelenítés problémájával. Az éves során különböző módszerek jöttek és mentek, sima bőrt ígérve. A gyantázás, borotválás, villanófényes technika időleges megoldás, és nem mindig kíméletes.


Az intim területek környékének szőrtelenítésénél ez pedig elsődleges szempont. Van azonban már olyan eszköz, mely elfeledteti velünk a borotválás és a fájdalmas gyantázás rémes emlékképét. A lézeres szőrtelenítés gyengéd módon távolíthatja el a nemkívánatos szőrszálakat.


Az Aesthetica Orvosi Központ csúcsminőségű eszközeivel már több százezer szőrtelenítést végeztek, így nagy tapasztalattal állíthatják, hogy a beavatkozás hatásos, akár végleges megoldást kínál. A kockázatmentes és minimális fájdalommal járó lézeres szőrtelenítés a nemi szervek környékén, a fenék területén is biztonsággal alkalmazható. Bár a test ezen területein is hasznos a szőrnövekedés, mégis higiénikusabb és esztétikusabb az eltávolítása.


Miért nő szőr az intim területeken?


A szőr többféle funkciót lát el testünkön. Elsősorban a szervezet hőmérséklet szabályozásában vesz részt, másrészt pedig védelmet biztosít számunkra. Az intim testrészeken elhelyezkedő szőr megóvja a nemi szerveket a kórokozók bejutásától, és véd a mechanikai hatásoktól, az irritációtól.


Attól függetlenül, hogy testünk bizonyos funkcióinak részét képezi a szőr, mégis sokan élik meg teherként a jelenlétét. Akiknek erős, sötét szőrszálak borítják testét, azok szabadulnának inkább a sok kellemetlenséget okozó szálaktól. Önbizalomromboló és zavaró lehet például, amikor a strandon a bikinivonalnál kikandikál néhány vastag szőrszál.


Szőrtelenítés eszközei


Természetesen van megoldás a szőrtelenítésre, hiszen a borotválás, gyantázás, krémmel történő eltávolítás már nagyon régóta használt eljárások, melyek a kényesebb területeken is alkalmazhatóak. A fájdalmas, sokszor sérüléssel járó és akár naponta ismétlődő folyamatok nem mindenki számára megfelelő módon tüntetik el a szőrszálakat.


Az intim területeken egyébként sem általános a teljes szőrtelenítés. Néhányan a fazonra vágott szemérem szőrzetet választják, az épp aktuális trendekhez igazodva. Mielőtt bármelyik eljárást alkalmaznánk, készítsük elő a kezelt területet, tisztítsuk és szárítsuk meg a bőrt! A bőrirritáció és vágásos sérülések elkerülése érdekében inkább bízzuk szakemberre a szőrtelenítést, így elkerülhető a fertőzés, allergiás reakció kialakulása is!


Végleges lézeres szőrtelenítés


Hatékony, higiénikus és biztonságos megoldásként a lézeres szőrtelenítés ajánlott az intim területeken. A minimális kellemetlenséggel járó szőreltávolítás a diódalézer energiáját használja. A szőr vastagságától és sűrűségétől függően maximum egy óra időtartamú kezelés többszöri ismétlése végleges szőrtelenítést eredményez. Különböző fájdalomcsillapítási mechanizmusok segítik elő, hogy a beavatkozás valójában csak kellemetlen legyen, ne fájdalmas.


Irány a webshop!