A karkötő, a férfiak egyik legkedveltebb kiegészítője

A férfiak gyakran törik azon a fejüket, hogy milyen kiegészítőket vehetnek fel anélkül, hogy túlzásokba ne essenek. Nos, a karkötő remek kiegészítője lehet bármelyik szettnek, legyen szó akár egy elegáns öltönyről, vagy a sportos póló és farmer kombinációjáról.

A karkötő mindig jó választás

Egy dolgot mindenképpen leszögezhetünk a témával kapcsolatban: egy férfi esetében bizsukban nem is érdemes gondolkodni! Rendkívül furcsa hatást keltenek, és komolytalanná teszik azt is, aki viseli.

Egy férfinak mindig erőt, határozottságot kell sugallnia, így inkább érdemes a minőségi, nemesfémből készült darabok mellett dönteni. A Juta Óra-Ékszer karkötő kínálatában számos olyan darabra lelhetünk, melyek a minőségi alapanyag-választás mellett nagyon stílusosak is.

A karkötők nagyon elegánsak tudnak lenni, azonban érdemes vigyázni velük, mert át lehet esni a ló túloldalára! A felesleges halmozás, a számtalan darab viselése nem feltétlenül esztétikus, ezért itt is érvényesül az örök szabály: a kevesebb néha több!

Mi a helyzet a karórákkal és a nyakláncokkal?

A karóra tulajdonképpen a férfiak esetében az örök klasszikus. Vélhetően a lista örökös első helyezettje, hiszen olyan kifinomult kiegészítő, amely feldobja a viseletet, és emellet nagyon hasznosak is. Azt szokták mondani, hogy a domináns kezünkön hordjuk az órát, de többeket ez zavar a napi munkavégzésben, így érdemes kitapasztalni, hogy melyik számunkra a legkényelmesebb viselet. Érdemes ezüst modellben gondolkodni, ez a legtöbb öltözékhez jól passzol.

A nyakláncok viselése nagyon megosztja a társadalmat, sokan vannak, akik esküsznek az arany nyakláncra, és szép számmal akadnak olyanok is, akik nem kedvelik ezt a kiegészítőt. A nyakékek inkább a női nemhez köthetőek, de kellő férfiasság is rejlik bennük, ha megfelelően hordják őket. Feltűnő darabról beszélünk, így itt kiemelten fontos a minőségi modellek megvásárlása. Az ezüstöt örök klasszikusnak tartják, míg az aranyat inkább a bátrabbak viseljék.

A gyűrű jelentősége

Gyűrűknél általában két típusról beszélhetünk. Az egyik a pecsétgyűrű, ezeknek a kora azonban leáldozóban van, hiszen egyre kevesebb férfi hordja őket. Kivételt képeznek azok az esetek, amikor ezek a kiegészítők valamilyen jelentőséggel bírnak, például a családi címer van beléjük vésve, vagy valamilyen közösséghez tartozást szimbolizálnak.

A pecsétgyűrű lehet egy emlék valamilyen jeles eseményre, például diplomaosztóra, de az is lehet, hogy a család férfi tagjai generációk óta viselik. A karikagyűrű jelentése teljesen egyértelmű. A házasság jelképe, így az a személy, amelyik ezt hordja magán, jól láthatóan foglalt.

A férfiak esetében tehát egyértelműen jó döntés a kiegészítők terén az, ha karkötőt vagy karórát viselnek. Ezek a kiegészítők kellően elegánsak és kifinomultak lehetnek ahhoz, hogy feldobják a napi viseletet, és az eleganciát sugallják. Az erősebb nem képviselőinek egyértelműen csínján kell bánnia az ékszerekkel, hiszen a sok bizsu olcsó és komolytalan hatást kelthet.

Irány a webshop!