A fürdőszoba is a lakberendezés fontos rész

Egy lakás berendezésénél legtöbbször nem a fürdőszoba beépítése a legfontosabb szempont, pedig ez a helyiségünk is megérdemli, hogy nagy figyelmet szenteljünk rá. Egyrészt a fürdőszobában lényegesen több időt töltünk, mint gondolnánk, így nem mindegy, hogy jellemzően a nap elején vagy végén milyen környezetben és hangulatban telik az ott tartózkodás.


Különleges igényekhez különleges minőség


Másrészt a fürdőszoba olyan környezetet teremt a benne található berendezési tárgyak, bútorok számára, amely indokolttá teszi, hogy alaposan megvizsgáljuk, milyen minőségű, milyen élettartamra tervezett kádat vagy zuhanykabint építsünk be a helyiségbe.


Harmadrészt a minőség mellett fontos szerepet kell, hogy játsszon a megjelenés is. Egy szép fürdőszoba, amely mind a színek, mind a stílus tekintetében összhangban van a lakás többi részével, rendkívüli módon feldobja az egész ház hangulatát.


A Fürdőszoba-Szaniter Shop webáruháza zuhanytálcák vonatkozásában is mindhárom kritériummal szemben megfelelő termékkészlettel áll rendelkezésre. Érdemes is végigböngészni a választékot, mert a legapróbb kiegészítőtől kezdve a komplett berendezési tárgyig, minden elképzelhető berendezési kellék megtalálható a webáruházban.


Zuhanyzó nélkül nincs fürdőszoba


A fürdőszoba talán leginkább szem előtt lévő eszköze maga a fürdéshez, zuhanyzáshoz használható kád vagy zuhany, zuhanyfülke. Az utóbbiak is számtalan kialakítással készülhetnek, és találkozhatunk az áruházban íves tolóajtós, szögletes nyílóajtós zuhanykabinokkal, zuhanyfalakkal, mindegyik kategóriában többféle kialakítással, színnel és szolgáltatással.


Van, amikor a zuhanytálca a megoldás


Azonban ha egyszerűbb kialakítású fürdőszoba vagy zuhany a cél, vagy egyszerűen nincs elég hely a teljes zuhanyfülke kialakítására, akkor is van megoldás. Ilyen esetben a padlóra rögzített zuhanytálca segítségével alakítható ki a zuhanyzásra megfelelő hely. Ezek a tálcák bár nagyon különböző megoldásúak lehetnek, de abban egységesek, hogy bennük van kialakítva a lefolyásra alkalmas nyílás és legtöbb esetben a szifon is.


A Fürdőszoba-Szaniter Shop webáruházban a zuhanytálcák kapcsán is párját ritkító a kínálat, mert e termékkategórián belül találhatunk íves, szögletes, ötszögletű, félköríves kialakításút is, valamint ezek mellett még zuhanytálca előlapokat és kiegészítőket is.


Ötszögletű zuhanytálca


Az ötszögletű zuhanytálcák a sarokba telepíthetők, közvetlenül a padlóra építhetők. Anyaguk akril és ajándék ST-90-es szifonnal kerülnek átadásra. A termékoldalon megtalálhatók a legfontosabb adatok és természetesen fénykép is a döntés megkönnyítése érdekében.


Amennyiben a vásárló raktáron nem lévő terméket választ, akkor a szállítási határidő a gyártótól függően egy és négy hét között változhat, e tekintetben a megrendelés leadása után lehet pontos idővel számolni. Bővebb információkkal mindegyik termékkategóriában a Fürdőszoba-Szaniter Shop weboldalán lehet találkozni.


Irány a webshop!