A bringautak megmentője

A kerékpárosok legtöbbször azon dilemmáznak, hogy miként pakolják el a holmijukat, amikor hosszabb útra indulnak. Nem feltétlenül egyszerű dolog ez, hiszen rengeteg típusú táskával találkozhatsz a piacon.


Mindegyik táskafajtának megvan a maga előnye. Például ha a táskát a csomagtartóra helyezed el, akkor nem fog zavarni a tekerésben, ugyanakkor kompromisszumot sem kell kötnöd, mindent vihetsz magaddal, amire szükséged van.


Milyen kerékpáros táska illik hozzád?


A Kerekparom.hu: Kerékpár Webshop táskái között válogatva rájössz, mennyiféle bringás táska kapható. Hogy melyik lesz számodra a megfelelő, azt elsősorban neked kell érezned. Nézd meg, melyik variációt tudod elképzelni a mindennapok során. A választásodat számos tényező befolyásolja, ilyen például, hogy milyen távolságú az úticélod, mennyi cuccot szeretnél magaddal vinni, továbbá milyen stílusban tekersz.


A váztáska például egy kisebb méretű táska, így az a funkciója, hogy azokat a dolgokat bele tudd tenni, amelyekre akár tekerés közben szükséged lehet. Többnyire a telefont, a kulcsokat és a személyes iratokat szokás itt elhelyezni.


A nyeregtáskák alkalmazása azok számára javasolt, akik egy gumibelsőn és egy kisebb szerszámkészleten kívül nem igazán szoktak mást magukkal vinni. Ezzel szemben akik hosszabb útra indulnak, azoknak érdemes olyan darabot választaniuk, amelyben minden hiánytalanul elfér. Erre a célra alkalmas lehet a hátizsák vagy a csomagtartóra helyezhető táska.


Táska csomagtartóra?


A legtöbb ember számára talán ez a legpraktikusabb megoldás. De mégis miért? Ha nagy pakkal indulsz útnak, sok holmit tudsz szállítani, miközben a biciklizésben nem fog zavarni, hiszen hátul, a csomagtartón kerül elhelyezésre.


Ha mindezek után azt feltételezed, hogy csak egyféle változatban találod meg, és így nem kell törnöd a fejedet, hogy a sok-sok termékvariáció közül melyiket válaszd, akkor hibás a feltételezésed, hiszen a csomagtartós táskából is több típus érhető el!


Három kiadást különböztetünk meg: létezik egyrészes, amely vagy a csomagtartó egészén, vagy a csomagtartó egyik oldalán helyezkedik el. Tudsz választani kétrészest, amely a csomagtartó mindkét oldalán rögzítve van, illetve háromrészes is van, amely a csomagtartó tetején is helyet kap.


Egy jó táskával jól fogsz járni!


A Kerekparom.hu: Kerékpár Webshop egyedi kínálatában megtalálsz minden olyan variánst, amelyre egy vérbeli bringásnak szüksége lehet. Ha például fontos neked, hogy vízálló legyen a táska, akkor érdemes rápillantanod a Velotech terepmintás oldaltáskájára, mely 15 literes verzióban is kapható, PE merevítővel van ellátva, így könnyű pakolást biztosít.


Előnyös lehet például a Roswell táska 35 literes kiadásban: a feszes, állítható pántokkal a csomagtartó mindkét oldalán és a tetején egyaránt tudod rögzíteni. Kialakításából adódóan biztosan nem kell semmit otthon hagynod. Ugyanakkor tudsz szerezni olyat is, amely a dizájn szempontjából kiemelkedő, természetesen a célokat maximálisan kiszolgálva.


Ha segítségre van szükséged, keresd bátran a Kerekparom.hu: Kerékpár Webshop csapatát, akik szívesen megosztják veled a tapasztalataikat!


Irány a webshop!