Milyen szandált válasszunk a nyárra a gyerekeknek?

A nyári lábbelik között első helyen szerepel a szandál: ez a legsokoldalúbb cipőféle, hiszen óvodába, játszótérre, kiránduláshoz és ünnepségre is fel lehet venni. Persze többféle típus közül is választhatunk, de egy biztos: enélkül nincs nyár!

Nyári cipő gyerekeknek

Ha jobban belegondolunk, a nyárra elég sokféle cipő kell. Először is egy jó dd step szandál, egy strandpapucs, de benti cipőre is szükség lesz, ha a gyerkőc még óvodába jár. És persze ne feledkezzünk el a gumicsizmáról sem, ami zivatarok után nélkülözhetetlen!

Ez a sokféle gyerekcipő mind beszerezhető a Ruhafalva webáruházból, ahol új és használt gyerekruhák mellett új lábbelik is kaphatók. A díjnyertes webshop évek óta az egyik legnépszerűbb a kisgyermekes anyukák körében, számtalan pozitív visszajelzést kapnak. A legfőbb ok, amiért érdemes innen rendelni a nyári szandált vagy bármely más cipőt: a terméklapokon szerepel a belső talphossz is, így biztosak lehetünk abban, hogy a jó méretet választjuk ki gyermekünk számára.

Márpedig tudvalévő, hogy a csöppségek gyorsan nőnek, így nemcsak a ruházatból szükséges minden évszakban nagyobbat beszerezni, hanem lábbeliből is. Szandál pedig mindenképpen kell.

Sportos szandálok tíz éves korig

A következő fontos dolog, amit el kell döntenünk, milyen márkájú legyen a szandi. Ma már bőséges a választék, azt kell figyelembe venni, mire fogjuk leginkább használni a lábbelit! Fontos a kinézet is, de a tartósság még inkább. Sokaknak az is számít, mennyire környezettudatos egy termék, milyen alapanyagokból készül.

Nos, nem is kell kompromisszumot kötni, hiszen létezik olyan gyerekcipő, amely megfelel a kívánalmaknak! A dd step szandál ugyanis egyszerre sportos és strapabíró, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak. Felsőrésze bőrből készül ugyanis, de különleges technológiával: a 3D varrás által sokkal kevesebb ragasztóanyagot használnak fel, mint más gyártók teszik.

A dd step szandál kisfiúk és kislányok számára is elérhető, többféle szín közül lehet választani. Nemcsak óvodásoknak, hanem a bölcsis és kisiskolás korosztálynak is készít a gyártó igényes, szép szandálokat, melyek a Ruhafalva oldalán egyszerűen megrendelhetők.

A jó szandál jellemzői

A dd step szandálokat azért kedvelik különösen a kisgyermekesek, mert mindegyik puha, hajlékony talpú, bőr szandál. A talpbetét is bőrből készül, enyhén harántemeléses, így a cipők viselete rendkívül kényelmes.

A dd step szandik talpa természetes gumiból készül: ez egyszerre biztosítja a tapadást és rugalmasságot.

Különlegességük, hogy mindegyiken van valami dísz, rátét: a kisgyermekek által kedvelt motívumok szerepelnek a szandálokon, például cica, méhecske, dinó, sőt, vannak strasszos és LED-csíkos kislány szandik is, amleyek akár ünnepi alkalmakkor is viselhetők!

Mivel gyerekcipőről van szó, mindegyik tépőzáras, így a felvételük sem okoz gondot a csemetéknek.

A dd step szandál tökéletes választás a nyárra, hiszen valóban kényelmesek és divatosak is!

Irány a webshop!