Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

Hírek

Hogyan válassz onlinehirdetés-szakértőt?
Turista, Hírek - turista, Városlakó / Hírek

Hogyan válassz onlinehirdetés-szakértőt?

Nagyon sok az önjelölt onlinemarketing-guru manapság. De - mint az élet sok más területén - itt sem az számít, hogy ki mit mond magáról, ha nem tudja ezt meggyőzően bizonyítani. Ami a meggyőzést illeti, sokan annyira biztosak magukban, hogy ezt másokkal is el tudják hitetni. Ebben a cikkben megmutatjuk, milyen szempontrendszer alapján döntheted el, rábízhatod-e az illetőre Google Ads vagy Facebook hirdetési kampányod menedzselését.

Edzés a szabadban kényelmes és stílusos outfitben
Turista, Hírek - turista, Városlakó / Hírek

Edzés a szabadban kényelmes és stílusos outfitben

Hideg van és korlátozások. A rendszeresen sportolók számára különösen kényelmetlen helyzet. Jó ugyan az őszi idő elől begubózni néha, ám a hetekig tartó edzéshiány levét majd később isszuk meg. Annak, aki eddig fitneszterembe járt, egy időre erről le kell mondania, és a napi/heti edzéseket otthon kénytelen megoldani. Jó részük ugyan könnyen megoldható, de valljuk be, a kinti edzéshez nem mérhető semmi.

További hírek
Irány a webshop!