Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

Hírek

Természetfotó pályázatot hirdet a Mecsekerdő!
Turista, Városlakó, Hírek városlakó, Hírek - turista

Természetfotó pályázatot hirdet a Mecsekerdő!

A Mecsekerdő „Négy évszak az erdőben” címmel fotópályázatot hirdet, ennek keretében a Mecsek, a Dél-Zselic és az Ormánság természeti környezetében készült képeket várunk, melyek bemutatják az erdők és az erdei élővilág sokszínűségét - növényeket, állatokat, tájakat, vagy az erdei környezetben található turisztikai látványosságokat (pl. kilátó, kisvasút, erdei pihenő) örökítenek meg.

Állatos játékokkal vedd körül gyermekedet

Állatos játékokkal vedd körül gyermekedet

A gyerekek, megismerkedve a világgal, elfogadóan állnak az állatokhoz. Barátokként tekintenek rájuk és mindent megtesznek, hogy megvédjék őket. Képesek minden kóbor állatot befogadni, bogarakat gyűjteni, így mire oviba mennek, már mindegyiküknek van kedvenc állata. A fiúk az őskori dínók nagy szakértői, szinte minden fiúszobában lakik pár T-Rex, de nagy kedvenc a kutya, macska is. A lányok különösen nagy rajongói a lovaknak, nyulaknak, bármilyen állatos témájú játékkal sok éven keresztül eljátszanak.

További hírek
Irány a webshop!