Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

Hírek

Miért ne keverjük össze a szájmaszk és a légzőmaszk fogalmát?

Miért ne keverjük össze a szájmaszk és a légzőmaszk fogalmát?

Leírás

Az egészségügyi maszkok iránti kereslet már-már a liszt és a cukor népszerűségével vetekszik a felhasználók körében. Ugyanakkor a mai napig rengeteg félreértés látható és hallható ezeknél a cikkeknél, amelyeket fontos tisztázni.

A cikkben ezért is mutatjuk be külön-külön a szájmaszk, valamint a légzőmaszk jellegzetességeit. Rávilágítunk, hogy pontosan milyen célt szolgálnak, és a védekezés kapcsán melyik beszerzésére célszerű inkább törekednünk.


Mindent a tányérokról

Mindent a tányérokról

Leírás

Amikor számba vesszük, hogy melyek azok az eszközök, amelyek a főzéshez használt edényeken kívül nélkülözhetetlenek a konyhában, akkor a tányérok előkelő helyet foglalnak el e listán.


Amennyiben új készlet beszerzését fontolgatod, bizonyára benned is felmerültek kétségek, hogy milyen színűt, anyagút válassz, illetve melyik fajtából hány darabot érdemes vásárolni. Tarts velünk, ha szeretnél magabiztosan eligazodni a tányérok világában!


További hírek
Irány a webshop!