Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

Hírek

Függönyt fel! – Júniusi műsort hirdetett a Pécsi Nemzeti Színház
Fedezd fel Pécset!, Történelmi belváros, Turista, Élmények, Színház, Programok - turista, Kultúra

Függönyt fel! – Júniusi műsort hirdetett a Pécsi Nemzeti Színház

Kinyitnak a színház kapui, elindult a jegyértékesítés

Hosszú szünet után, június 5-én A miniszter félrelép című szenzációs Ray Cooney bohózat premierjével indul a Pécsi Nemzeti Színház előadás-sorozata. Az előadást a Jászai Mari- és Nádasdy Kálmán-díjas Böhm György rendezi, akinek olyan sikeres pécsi produkciók kötődnek a nevéhez, mint A padlás, A dzsungel könyve vagy a Meseautó. Parádés szereposztásban, Györfi Anna, Stubendek Katalin, Darabont Mikold, Vidákovics Szláven, Lipics Zsolt Jászai Mari-díjas, Józsa Richárd, Götz Attila, Bera Márk, Unger Pálma és Széll Horváth Lajos közreműködésével már hetek óta zajlanak a próbák. Ez a produkció a tervek szerint a Pécsi Nyári Színházban is látható lesz 2021 nyarán, majd a Pécsi Nemzeti Színház repertoárjába és bérletkínálatába kerül ősztől.

A divatos női papucsok titka
Turista, Városlakó, Hírek városlakó, Hírek - turista

A divatos női papucsok titka

Ma már nem akad fenn a szemünk azon, ha egy csinos női láb a tűsarkú cipő helyett kényelmes papucsot visel a nyári kánikulában. Sőt, nagyon is divatos lett ez a laza viselet, mert a papucs tökéletesen passzol a hétköznapi ruhatárba. Ráadásul nagy mozgásteret enged bármely programhoz, amivel Ön szívesen feldobná a napját.

Feszengés nélkül engedheti el magát egy beszélgetős találkán a barátnőkkel, és egy hosszú séta is bármikor belefér a városban vagy a természetben.

További hírek
Irány a webshop!